Revista Presei

Revista presei locale

Impact în Gorj: VESTE TRISTĂ! S-a declarat falimentul Clubului Pandurii. Instanța de judecată a Tribunalului Gorj a declarat, miercuri, falimentul clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Cererea lichidatorului judiciar, Consulting Company IPURL, a fost admisă de instanța de judecată. „Admite cererile formulate de către administratorul judiciar Consulting Company IPURL și creditoarea AJFP Gorj privind deschiderea procedurii falimentului debitoarei Asociația Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Dispune deschiderea procedurii falimentului debitoarei Asociația Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Dispune deschiderea procedurii generale a falimentului debitoare Asociația Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Dispune dizolvarea debitoarei și ridicarea dreptului de administrare“, se arată în hotărârea instanței de judecată. Potrivit hotărârii judecătorești, bunurile clubului vor sigilate în vederea valorificării. Echipa mai are mașini, terenuri și clădiri.

Casa Muzeu Brâncuși de la Hobița ar putea fi transferată la Primăria Peștișani până la finalul anului. Conducerea Primăriei Peștișani așteaptă să preia, până la finalul acestui an, Casa Muzeu „Constantin Brâncuși“ de la Hobița, care se află în prezent în administrarea Muzeului Județean de Istorie. Cosmin Pigui, primarul localității Peștișani, a spus că, după ce se va realiza transferul, va fi demarat un proiect pentru a pune în valoare cele două case: „Am preluat acea dărăpănătură, că așa este pe românește, pentru că abia acum a venit cadastru, dar aștept să primesc de la Consiliul Județean „Casa Muzeu Constantin Brâncuși“. Ca să punem în aplicare un proiect pentru valorificarea celor două case, acestea trebuie să se afle în patrimoniul Primăriei. Elementele originale să fie transpuse în curtea Casei Muzeu. Este clar că autoritatea locală este un mai bun manager decât autoritatea județeană. Domnul președinte Cosmin Popescu mi-a promis că această casă va fi transferată în patrimoniul Primăriei până la sfârșitul anului“, a declarat edilul din Peștișani.

Gorjeanul: Darius Vâlcov, audiat la Tribunalul Gorj înainte de Crăciun. Tribunalul Gorj a decis, marți, amânarea pentru 17 decembrie a dosarului în care fostul consilier de stat al ex-premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, este judecat pentru instigare la dare și luare de mită. Cauza a fost amânată pentru administrarea probelor. Potrivit avocatului său, Mihaela Greblă, acesta se va prezenta la tribunal, la următoarea înfățișare și va face declarații în acest caz. Vâlcov a venit, până acum, de două ori la proces, la primul termen și pe 15 octombrie, când a asistat la audierea unuia dintre martorii propuși în apărarea sa. Înainte de a intra în sală, a fost sancționat de polițiștii locali din Târgu-Jiu, după ce și-a parcat mașina neregulamentar.

Gorj Domino: UATAA Motru amendată cu 30.000 de lei de Garda de Mediu! Măsură complementară, SISTAREA activității. Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă a fost verificată, marți, de o echipă de la Garda de Mediu privind conformarea la normele de mediu, atât în ceea ce priveşte depozitul de zgură cât și poluarea rezultată în urma arderii cărbunelui și a păcurei în cuptoarele societății. Comisarii au depistat nereguli aplicând o amendă de 30.000 de lei. De această dată, verificatorii au lăsat şi o măsură complementară gravă ce ar impune sistarea activității uzinei. Există riscul ca uzina să fie închisă în plină iarnă iar 5000 de apartamente, instituții publice și de învățământ să rămână fără apă caldă și căldură.

Pandurul: Minerii, fără liber în ziua de Crăciun. Conducerea Complexului Energetic Oltenia a început să creioneze programul minerilor de Crăciun și Revelion. În multe cariere, se va lucra pe un singur schimb în Ajunul Crăciunului și a doua zi de Crăciun. Ortacii vor avea liber doar pe 25 decembrie. În prezent, minerii lucrează la foc automat, a transmis Ion Popescu, liderul Sindicatului „Renașterea”: „Au fost plătite toate orele suplimentare până la ora actuală. Nu sunt probleme la acest capitol. La noi, la Jilț Sud, s-a implementat un program nou: două zile schimbul I, două zile schimbul II, două zile schimbul III și două zile libere”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here