Revista Presei

Revista presei locale

Gorjeanul: Protest cu bannere la EXPERT PETROLEUM Țicleni: ,,Vrem salariu decent pentru muncă decentă”. Petroliștii de la EXPERT PETROLEUM Țicleni au montat, joi, în fața sediului unității șapte bannere, pe care au fost scrise nemulțumirile salariaților. Totul, în urma eșuării discuțiilor  dintre sindicatele SNP Petrom Mine Energie și patronatul EXPERT PETROLEUM pe marginea noului CCM pentru 2020. ,,Vrem salarii decente pentru muncă decentă”, ,,Unitate, Solidaritate”, ,,Vrem respect”, ,,Respectați-vă salariații”, ,,Petroliștii vor respect”, ,,Suntem petroliști europeni, nu petroliști de mâna a doua” și ,,Vrem să muncim în țară, nu să fim sclavi afară” sunt mesajele postate pe bannerele afișate în fața EXPERT PETROLEUM.

Patronul firmei ce a efectuat, la Timişoara, deratizarea „morţii” este târgujian! Până acum un nume nu prea cunoscut publicului, târgujianul Ioan Sorin Buţă este de câteva zile figura centrală a tuturor jurnalelor de ştiri din ţară. Tânărul gorjean, administrator al societăţii Bistim Dera SRL, a folosit substanţe neconforme şi în cantităţi neadecvate la efectuarea unei dezinsecţii la un bloc de locuinţe de pe strada Mioriţa 8, din Timişoara. În urma acestei acţiuni, doi copii şi mama unuia dintre ei şi-au pierdut viaţa, iar zeci de persoane care locuiau în blocul cu pricina au avut nevoie de îngrijiri medicale. Afaceristul este originar din Târgu-Jiu, iar în seara zilei de marţi magistraţii Tribunalului Timiş au decis arestarea sa pentru o perioadă de 30 de zile, asta după ce petrecuse în arest 24 de ore.

Gorj Domino: Directori menținuți ilegal în funcții la Serviciul de Ambulanța Gorj. Ministerul Sănătății a dat aviz negativ pentru doi dintre directorii Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Gorj, însă aceștia sunt menținuți în continuare în funcții, prin diverse tertipuri ale managerului Constantin Mitroi. Directorul medical al SJA, Jana Prejbeanu, îndeplinește condițiile de pensionare, iar cel financiar-contabil, dalia Viezure, a ieșit deja la pensie și nu mai pot ocupa funcții de conducere, iar acest lucru a fost statuat de către ministerul de resort care a respins solicitările de prelungire a interimatului.

Pandurul: Spitalul din Târgu Jiu a rămas fără ață chirurgicală. Ce soluție a găsit managerul. Criză de ață chirurgicală la spitalul din Târgu Jiu. Medicii chirurgi au rămas fără ața de sutură după o intervenție chirurgicală mai complexă, așa că au fost nevoiți să ceară zece cutii de ață de la spitalul din Rovinari. Managerul unității medicale din Târgu Jiu a declanșat o anchetă să afle cum a fost posibil să se ajungă în această situație, deși au fost date comenzi ca să fie achiziționate fire de sutură. Informația a fost dezvăluită de sindicalistul Cristi Aldescu.

Impact în Gorj: Cât costă înlocuirea pavimentului din zona centrală a municipiului Târgu Jiu: peste 18,6 milioane de lei. Asta reiese din documentația de avizare a lucrărilor de intervenție și a indicatorilor tehnico-economici, care va fi supus aprobării în ședința Consiliului Local Târgu Jiu de luni, 25 noiembrie. Pavimentul actual, din beton amprentat, realizat în urmă cu peste zece ani s-a degradat și prezintă numeroase fisuri și chiar gropi. Proiectul constă în reamenajarea zonei pietonale a centrului civic în acord cu soluția adoptată pentru Calea Eroilor în proiectul de modernizare a Ansamblului monumental „Calea Eroilor“, realizat de Constantin Brâncuși. Se recomandă realizarea unui sistem de iluminat arhitectural, refinisarea fântânilor arteziene și reamenajarea spațiilor verzi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here