Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Bombă în dosarul „Mafia permiselor”. Toate probele, anulate. Lovitură de teatru în celebrul dosar al mafiei permiselor auto de la Gorj, care a creat mare vâlvă în județ în urmă cu mai bine de șase ani. Medici cunoscuți din oraș, instructori auto și polițiști examinatori au fost atunci încătușați pentru câteva zile, pentru ca, pe parcurs, dosarul de corupție să se dezumfle precum un balon de săpun. Procesul cadrelor medicale a fost reluat de la zero la Tribunalul Gorj. Miercuri, judecătorii au constatat nulitatea absolută a rechizitoriului și au decis să retrimită dosarul la Parchetul General, în vederea refacerii urmăririi penale. Totul are legătură cu probele strânse de procurori în baza protocoalelor secrete cu SRI. Medicul oftalmolog Dana Vodislav, medicul radiolog Elena Dinică Băltărețu, medicul specialist în medicina muncii Rodica Lehner, psihologul Valentina Elena Oprișor, psihiatrul Vasile Silian, asistenta medicală Elena Răcman și Virgil Dinică Băltărețu, fiul doctoriței, au fost trimiși în judecată pentru trafic de influență.

Economia la fondul de salarii din CEO, mai mică decât anul trecut. Minerii și energeticienii din Complexul Energetic Oltenia ar putea primi mai puțini bani față de anul trecut când se va împărți economia la fondul de salarii. Directorii companiei au prezentat o proiecție a acestei rezerve, iar cifra este mult mai mică decât în 2018, când angajații au primit suplimentar, la finalul anului, câte 700 de lei net. Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie, nu a vrut să dezvăluie cifra exactă prezentată de administrația companiei, susținând că discuțiile au fost unele informale pe acest subiect.

Gorj Domino: Avem un stadion! Ce facem cu el? Arena sportivă de 30 de milioane de euro, din centrul municipiului Târgu Jiu, E PUSTIE! Propunerea ȘOC a Clubului Pandurii către primărie! Stadionul din Târgu-Jiu, care a costat aproape 30 de milioane de euro, este pustiu, la o lună de la inaugurare, iar municipalitatea pare să nu aibă niciun plan în legătură cu administrarea spațiilor din interiorul arenei. Consiliul Local Târgu-Jiu abia a adoptat o hotărâre pentru realizarea unui studiu de oportunitate în vederea analizării cuantumului tarifelor de utilizare a spațiilor și terenului aferente stadionului și modalitatea de atribuire a acestora. Clubul de Fotbal „Pandurii Lignitul” a transmis, la începutul acestei luni, o propunere Consiliului Local Târgu-Jiu, privind utilizarea stadionului municipal, în schimbul ștergerii unei părți din suma de aproape 29 de miliarde de lei vechi stabilită, definitiv, de instanțele de judecată și aflată deja în executare, pe care municipalitatea trebuie să o plătească clubului de fotbal aflat în insolvență. În plus, clubul vrea ca legislativul local să-și reia obligațiile statutare de membru fondator, iar toate evenimentele sportive, care urmează să se dispute pe stadion să fie organizate de Clubul Pandurii.

Gorjeanul: Anchetă criminalistică a IPJ Gorj în cazul unui Jaguar F-Type cu numere de București, abandonat pe o stradă din Târgu-Jiu! Autoturismul era furat. Polițiștii de la Investigații Criminale ai IPJ Gorj investighează, de săptămâna trecută, cazul unei mașini furate din Capitală, ce a fost abandonată pe o stradă din Târgu-Jiu, cu un geam spart. Oamenii din zonă au sesizat poliția, după ce au văzut că mașina respectivă, cu numere de București,  parcată pe strada Minerilor, avea geamul din stânga spart iar apa de la ploaie a intrat în autoturismul scump. Nu este pentru prima dată când mașini de lux furate sunt găsite abandonate în Târgu-Jiu.

Impact în Gorj: Se amână pronunțarea falimentului clubului de fotbal Pandurii. Tribunalul Gorj a amânat, miercuri, până pe 27 noiembrie, sentința în cazul clubului de fotbal Pandurii, aflat în procedura insolvenței. Pandurii Lignitul Târgu-Jiu are de achitat datorii de aproximativ șapte milioane de euro. Reprezentanții echipei de fotbal încearcă să convingă completul de judecată că se va putea salva din situația financiară grea în care se află, în urma banilor care vor fi încasați de la acționari, pe cotizațiile neplătite din trecut.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here