Revista Presei

Revista presei locale

Gorj Domino: Scandalul sexual dintre doctorița Hortopan și primarul Stan, mutat la instanță. Judecătoria Târgu-Cărbunești va stabili peste o săptămână dacă plângerea penală a doctoriței Ramona Hortopan, fost medic la Centrul de Permanență Albeni, împotriva edilului comunei, Ionuț Stan, trebuie să revină la Parchet ori scandalul va fi închis din punct de vedere legal. De altfel, procurorii nu l-au găsit vinovat pe primarul PNL de hărțuirea, șantajul și defăimarea consilierei județene PSD, medic de profesie, deși cea din urmă a depus în aprilie anul trecut o plângere în acest sens, la organele de cercetare din Târgu-Cărbunești. Din 14 noiembrie, scandalul s-a mutat pe rolul instanței de judecată.

Impact în Gorj: Corpul de Control al Prefectului a finalizat controlul la SJU Târgu Jiu. Prefectura Gorj a făcut public raportul rezultat în urma controlului efectuat la Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu. Comisia de control a adus la cunoștința prefectului Cristinel Rujan faptul că reactivii folosiți în analizele medicale efectuate în laboratorul propriu al spitalului nu se aflau în magazia care a creat un scandal monstru în unitatea medicală.

Plângere depusă la DNA împotriva conducerii Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Deputatul Emanuel Ungureanu (USR), vicepreședinte Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, a depus o plângere penală la DNA Craiova împotriva conducerii Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Acuzațiile privesc infracțiunile de abuz în serviciu, fals și uz de fals cu privire la divizarea unor contracte de achiziție de aparatură medicală. „Am fost la DNA Craiova, așa cum am promis acum câteva zile și am depus o plângere penală împotriva managerilor care au condus Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu în ultimii cinci ani, deci nu este vorba doar de domnul Capotă, ci de managementul în general, mă refer la cei care s-au ocupat de partea economică. Vorbim de suspiciuni de abuz în serviciu, de uz de fals, de fals intelectual cu privire la achizițiile din anii 2017 și 2018 cu privire la acel sistem pervers de a câștiga cine trebuie“, a spus deputatul Emanuel Ungureanu, prezent marți la Târgu-Jiu.

Pandurul: Șef de sector din minerit, acuzat că înjură salariații. Comisia de disciplină din cadrul Complexului Energetic Oltenia a analizat marți o sesizare semnată de mai bine de 20 de salariați, cu privire la comportamentul unui șef de sector de la Cariera Jilț. Potrivit liderului sindical Ion Popescu, președintele Sindicatului Renașterea de la Cartiera Jilț Sud, oamenii se plâng că sunt înjurați și jigniți de inginerul Zamfir. “Folosește jigniri de ultimul grad, nesimțitule, handicapatule, prostule. Noi, cele două sindicate – Sindicatul Renașterea și Sindicatul Liber al Salariaților din CE Oltenia – am făcut adresă către CEO și am adus la cunoștință aceste lucruri. Au semnat 21 de persoane această plângere, dar mai sunt alte 30-40 de persoane care ar fi vrut să semneze”, a spus Popescu.

Gorjeanul: Direcția Antifraudă a descins la Muzeul Județean Gorj! În cursul zilei de luni, reprezentanți ai Direcției Antifraudă Gorj au trecut pragul Muzeului Județean în căutarea fostului director adjunct, Gheorghe Calotoiu, reclamat pentru că prestează servicii pentru instituție fără întrunirea condițiilor cerute de lege, așa cum, recent, a constatat Curtea de Conturi a României-Camera de Conturi Gorj. Calotoiu este plătit cu aproape 4000 de lei lunar de muzeu pentru servicii de cercetări arheologice pe care nu le face tot timpul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here