Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Primar şi consilier, la cursuri de „formare profesională a adulţilor”. Un primar şi un consilier local au plecat la cursuri pe litoral pe banii primăriei, dar fără aprobarea Consiliului Local. Este vorba despre primarul suspendat al comunei Cruşeţ, Viorel Drăguşin. Acesta nu a plecat singur la Jupiter în mijlocul verii. Pe lângă consilierul local a mai luat şi un angajat din cadrul primăriei. Totul a fost descoperit în timpul controlului făcut de Curtea de Conturi luna trecută la Primăria Cruşeţ. Două cursuri de perfecţionare au fost plătite din banii primăriei Cruşeţ, în sumă totală de peste 14.000 de lei.

Jumătate din angajații CE Oltenia se pensionează în cinci ani. Calcule îngrijorătoare în rândul angajaților din Complexul Energetic Oltenia. Mai bine de 50% dintre salariații din producție ar putea ieși la pensie în cinci ani, odată cu modificările aduse Legii Pensiilor care îi ajută pe mineri și energeticieni să se pensioneze mai devreme. O problemă va fi chiar și în birouri, pentru că și personalul TESA este îmbătrânit.

Gorj Domino: Postul de manager și cele din Comitetul Director al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, scoase la concurs, în regim de urgență. Actuala conducere a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Tg-Jiu are zilele numărate! Atât postul de manager al unității medicale, cât și cele ale persoanelor din Comitetul Director, adică director medical, director financiar-contabil, director tehnic și director tehnic, vor fi scoase la concurs, în perioada imediat următoare, susține managerul interimar al SJU, Dumitru Vienescu. Decizia a fost comunicată, miercuri, și de șefii Consiliului Județean Gorj, la întâlnirea pe care au avut-o cu medicii șefi de secție de la instituția medicală.

Impact în Gorj: Un milion de lei pentru amenajarea spațiilor de la Hotelul Sport. Primăria Târgu Jiu va aloca suma de un milion de lei pentru amenajarea spațiilor de la Hotelul Sport afectate de construirea Stadionului Municipal. Este vorba despre camera centralei termice și spațiile unde erau amenajate birourile pentru personal. Sportivii CS Pandurii sunt cazați în camerele Hotelului Sport.

Guvernul nu are nicio intenţie să anuleze voucherele de vacanţă, acestea vor fi acordate în continuare, a declarat joi ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, la deschiderea Târgului de Turism al României. “Nu avem nicio intenţie să oprim voucherele de vacanţă, am spus-o şi în audierile parlamentare, a fost un fake news că cineva ar vrea să oprească voucherele de vacanţă. Nu, voucherele de vacanţă vor continua, ele au fost un vector de marketing pentru turism foarte important pentru promovarea turismului intern”, a precizat ministrul Economiei, care va controla în mandatul său şi sectorul turismului.

Gorjeanul: Ginerele viceprimarului PSD al comunei Broșteni, împins spre un post de șef de schimb la Cariera Roșiuța. Cristian Udrea, ginerele lui Aristică Popescu, viceprimarul comunei mehedințene Broșteni, este susținut de conducerea Carierei Roșiuța și de sindicatul lui Nelu Roșca, pentru a fi promovat pe un post de șef de schimb în unitatea minieră. Numai că, nu îndeplinește condițiile de concurs, adică trei ani vechime pe postul de CFL-ist și nu are experiență în domeniu. Concursul va avea loc pe 20 noiembrie, la sediul EMC Motru. Udrea se află de o săptămână și jumătate, pe postul de conducere în cauză, prin dispoziție a șefului de carieră. Graba numirii lui Udrea este dată de potențialele schimbări liberale, care se vor face în CEO.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here