Revista Presei

Revista presei locale

Gorjeanul: Bălășoiu, singurul agreat de PNL în Directoratul CEO. Postul de președinte al Directoratului, după schimbările previzibile pe care noul ministru al Energiei le va face la CE Oltenia, este vizat de Constantin Bălășoiu, având în vedere legăturile strânse ale acestuia cu eurodeputatul Marian Jean Marinescu de la Craiova. Din restul membrilor Directoratului, doar Daniel Burlan mai trage speranțe să rămână ca urmare a trecutului său pedelist. Ceilalți, Dan Vasile, menținut de cuplul Olguța Vasilescu- Claudiu Manda nu va mai rămâne, în vreme ce pe Sorinel Boza și Ovidiu Bălăcescu se va arunca vina pentru situația dezastruoasă a companiei.

Carmen Ivanov, directorul adjunct al Direcției de Sănătate Publică Gorj, a fost numită, miercuri, în funcția de director executiv al instituției. Numirea, venită de la Ministerul Sănătății, a ajuns, miercuri după-amiază, la DSP Gorj. În ultimele luni, de la părăsirea postului de către fostul director Marius Boeriu, la cârma instituției s-a aflat Violeta Mogoș, inspector la Serviciul de Control în Sănătate Publică, salariată cu o vechime în DSP Gorj de aproape 20 de ani.

Pandurul: Legea cerută de salariații CE Oltenia, promulgată. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care reduce vârsta de pensionare a celor care lucrează în condiții deosebite de muncă. De aceste noi modificări vor beneficia și circa 8.000 de salariați ai Complexului Energetic Oltenia. Angajații din CE Oltenia așteaptă de ani de zile o asemenea veste. Mulți dintre ei nu mai apucă să se bucure prea mult de pensie, fiind răpuși de bolile căpătate în zeci de ani de muncă în condiții grele.

Primarul din Turburea ameninţă cu proteste. Primarul comunei Turburea ameninţă cu proteste Direcţia Finanţelor Publice Gorj, fiind nemulţumit de modul în care instituţia împarte banii. Ion Bârcă este decis să scoată în stradă însoţitorii persoanelor cu handicap, pentru că sumele primite pentru aceştia sunt insuficiente. Mai mult decât atât, în urma unui control făcut de ITM Gorj la Primăria Turburea, Bârcă a fost obligat să le dea acestora, pe lângă indemnizaţie, norma de hrană şi voucherele de vacanţă.

Gorj Domino: Vișan, eliberat din funcția de secretar de stat! Consiliul de Supraveghere al CEO, revocat, în următoarele zile. Doru Vișan a fost eliberat, miercuri, din funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei, printr-un ordin al primului ministru Ludovic Orban. Deocamdată nu au apărut și noile nume care vor completa echipa ministrului Virgil Daniel Popescu la Ministerul Economiei, însă, surse politice îl dau ca sigur pe Niculae Havrileț, fostul șef al ANRE, în funcția de coordonator al Departamentului de Energie. Mai mult, până la jumătatea lunii viitoare, vor fi revocate toate Consiliile de Supraveghere de la companiile din energie.

Impact în Gorj: Primăria Rovinari primește banii pentru cumpărarea autobuzelor electrice. Robert Filip a semnat, miercuri, contractul de finanțare pentru transportul public pe ruta Rovinari – Târgu-Jiu cu autobuze electrice. „Într-o scurtă perioadă de timp o să lansăm apelul de licitație, ca să putem avea aceste autocare electrice, care vor circula pe ruta Rovinari – Târgu-Jiu. Vor fi în condiţii europene, vom avea un depou, staţii de încărcare rapida moderne, stații de călători cu ticketing, cu sistem automat pentru cumpărarea biletelor, cu GPS-uri ca să poţi să vezi unde este autobuzul. În cadrul acestui proiect, vom putea aduce forța de muncă din localitățile limitrofe la noile fabrici din oraș și nu numai, angajații CE Oltenia se vor putea bucura și ei de aceste servicii şi, cel mai important pentru noi, locuitorii din Rovinari vor circula cu preţuri minime“ a transmis primarul Robert Filip.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here