Revista Presei

Revista presei locale

Gorj Domino: Trei candidați pentru funcția de președinte al FNME. Sindicaliștii afiliați la Federația Națională Mine Energie(FNME) își vor alege președintele și membrii Biroului Executiv, la începutul lunii viitoare, aceștia urmând să conducă structura timp de patru ani. Pentru funcția de președinte al FNME și-au depus deja candidaturile Dumitru Pârvulescu, actualul șef al structurii sindicale, Nelu Rosca, vicepreședinte pe lignit și Nicolae Răscol, lider în cadrul Sindicatului ”Energia” Rovinari. Sindicalistul Dumitru Pîrvulescu este convins că pornește cu prima șansă pentru încă un mandat de președinte al FNME și spune că există posibilitatea ca, în cazul în care va pierde alegerile, federația sindicală să se fragmenteze.

Gorjeanul: Copil de doi ani, bătut de tată. Un băiețel de doi ani, din județul Gorj, a ajuns, marți, la Spitalul Municipal Motru, având numeroase leziuni, după ce ar fi fost bătut de tatăl lui. Medicii i-au acordat primele îngrijiri și apoi au dispus transferul la Craiova pentru a fi consultat de un neurochirurg. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Și o echipă multidisciplinară din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj s-a deplasat la fața locului.

Suspans prelungit pentru Darius Vâlcov. Tribunalul Gorj a decis, marți, amânarea pentru 26 noiembrie a dosarului în care fostul consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, este judecat pentru instigare la dare și luare de mită. Decizia a fost luată, întrucât a lipsit avocatul unei inculpate din dosar, care ar fi trebuit să fie audiată în prezența apărătorului său.

Pandurul: Caseta de la Târgu Jiu care a făcut-o pe Dăncilă să plângă. Ședință cu scandal a Comitetului Executiv (CEX) al PSD, marți seara, unde s-a urlat atât de tare încât se auzea din curtea partidului. Viorica Dăncilă i-ar fi reproșat lui Claudiu Manda că ar fi zis despre ea că e proastă, spunându-i la rândul ei că nu este bărbat. Lia Olguța Vasilescu, soția lui Claudiu Manda, ar fi amenințat că renunță să mai fie șefa campaniei electorale în turul al doilea, dar la final toată lumea a apărut la conferința de presă, spunând că cele vehiculate sunt exagerări și cancan. Scandalul uriaș din PSD a pornit de la o casetă audio înregistrată la o vilă de protocol din Târgu-Jiu, renumita Casă Danielescu. Acolo au fost cazați liderii PSD aflați în campanie electorală în Oltenia, vinerea trecută (8 noiembrie), cu două zile înainte de turul 1 al alegerilor prezidențiale. Cu acea ocazie, cineva a înregistrat o discuție purtată într-o atmosferă de bârfă, la care au luat parte șase PSD-iști importanți. Printre ei Teodorovici, Vasilescu și Manda. Pe casetă se aude cum aceștia o bârfesc pe Dăncilă, despre care Manda a spus că este proastă.

Impact în Gorj: Corpul de Control al Prefectului județului Gorj efectuează o verificare la Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj cu privire la modul în care se gestionează pesta porcină africană în județul nostru. „Controlul este în desfășurare. A început de săptămâna trecută, după ce au apărut unele informații în spațiul public. Domnul prefect a emis ordinul prin care se desfășoară acest control la Direcția Sanitar- Veterinară. Colegii mei au mers acolo și ridică documente și tot ce este nevoie pentru ca la final să întocmească un program detaliat care va fi prezentat domnului prefect. În mod normal, data pentru finalizarea raportului este data de 22 noiembrie“, a spus Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here