Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Grup de la Turceni, oprit accidental. Producție ZERO! Grupul energetic nr. 7 de la Termocentrala Turceni a fost oprit accidental miercuri, 1 mai, la ora 07.50. Cauza este “cazan spart în vaporizator”, după cum se consemnează pe site-ul Transelectrica. Grupul este planificat să fie repornit în noaptea de 5/6 mai, la miezul nopții. Starea precară a unor utilaje și instalații face ca astfel de opriri accidentale să fie destul de dese.

Termenul de finalizare a depozitului de la Roșia, amânat din nou. Acționarii Complexului Energetic Oltenia vor aviza în ședința din luna mai propunerea administrației privind prelungirea termenului până la care vor fi demontate utilajele din vechiul depozit de cărbune de la Roșia, închis pentru nerespectarea normelor de mediu, și montate în depozitul nou. Termenul inițial de execuție a contractului era 1 aprilie, noul termen fiind 1 august. Valabilitatea contractului a fost prelungită până la 31 decembrie 2019. Firmele care asigură operațiunea de demontare-transport-montare sunt GRIMEX, Uzitmet, Trefo, MARSAT și Artego.

Gorjeanul: Norica Nicolai, cea care deschide lista ALDE pentru alegerile europarlamentare, s-a aflat, miercuri, în Gorj. Discuțiile cu liderii ALDE Gorj au vizat atât organizarea alegerilor din 26 mai cât și principalele obiective ale ALDE în Parlamentul European. Nicolai a punctat importanța independenței energetice a României și și-a oferit sprijinul necondiționat pentru Complexul Energetic Oltenia. În plus, a tras un semnal de alarmă că autorităților publice locale întrețin scandalul din jurul operelor lui Constantin Brâncuși și că lipsesc proiectele pe bani europeni pentru promovarea ansamblului.

Gorj Domino: Boza: Vom stabili data la care minerii și energeticienii vor încasa prima de 1.100 de lei. Conducerea Complexului Energetic Oltenia (CEO) stabilește, astăzi, data la care cei peste 13.000 de salariați vor primi tichetele cadou, în valoare de 1.100 de lei. Președintele Directoratului, Sorinel Boza, a dat asigurări că administrația companiei energetice își va respecta prevederile contractului colectiv de muncă. Salariații CEO au primit tichete de combustibil, în valoare de 600 de lei fiecare, iar în zilele următoare le vor fi acordate și tichetele cadou, în valoare de 1.100 de lei. Așa zisa primă de Paște, va fi impozitată cu 10%.

Greblă, ultima data în fața judecătorilor, a doua zi după europarlamentare! Dacă soarta nu-i va fi potrivnică, Toni Greblă va scăpa pe 27 mai, la o zi după europarlamentare, de dosarul în care este judecat pentru trafic de influenţă, efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, constituirea unui grup infracţional organizat şi fals în declaraţii. La termenul de dinainte de Paște, ultimii doi martori din dosar au dat declaraţii în legătură cu utilizarea de către Toni Greblă a unui autoturism marca BMW, maşină aflată în proprietatea unei firme deţinută de omul de afaceri Ion Bîrcină. După audierea celor doi martori, instanţa a constatat încheierea judecăţii în faza de apel, însă DNA a solicitat un alt termen pentru susţinerea pledoariilor finale. Magistraţii au fost de acord şi au amânat dezbaterile pentru 27 mai.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here