Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Proces împotriva foștilor șefi din CEO. Miza, peste un milion de euro. Acționarii Complexului Energetic Oltenia au decis în ședința de la finalul lunii octombrie tragerea la răspundere a unor foști directori, care nu ar fi pus în aplicare o hotărâre judecătorească privind sinistrații de la Seciurile. Compania a fost nevoită să achite penalități de peste un milion de euro și vrea să recupereze banii de la cei vinovați. Foștii directori împotriva cărora se va îndrepta compania sunt: Laurențiu Ciurel, Aurel Medințu, Ion Petroniu, Daniel Antonie și Maria Scurtu. “Aprobă inițierea acțiunii în instanță (…) și atragerea răspunderii foștilor membri ai Directoratului din perioada 11 iunie 2013 – 11 noiembrie 2014”, au decis acționarii în ședința din 31 octombrie 2019.

Senatorul PSD Gorj, Scarlat Iriza, vrea mai mulți bani la pensie. Parlamentarul a cerut, în instanță, recalcularea pensiei. A dat în judecată Casa Județeană de Pensii, dar fără câștig de cauză. „Respinge acţiunea. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se depune la Tribunalul Gorj. Pronunțată în ședința publică din 01.11.2019”, se arată în sentința pe scurt a Tribunalului Gorj. Parlamentarul are o pensie de mai bine de 3000 de lei/lună. La aceasta se adaugă indemnizația de senator de peste 11.000 de lei. Iriza este unul dintre cei mai vechi politicieni și afaceriști din județul Gorj. El a încasat anul trecut dividende de peste 100.000 lei, fiind acționar la patru firme.

Gorj Domino: Fost suspect de pedofilie, cântă la un festival la Târgu-Jiu. Întâlnire de urgență pentru răspopitul exorcist Pomohaci. Preocupați cu campania electorală, organizatorii Festivalului Concurs al Cântecului Popular Românesc „Maria Lătărețu”, care se va desfășura în această săptămână la Târgu-Jiu, au trecut cu vederea problemele de natură penală ale lui Cristian Pomohaci, preotul caterisit, acuzat de pedofilie, dar scăpat de răspunderea penală din cauză că faptele s-au prescris, a fost invitat să cânte la Târgu-Jiu. Pomohaci ar trebui să se afle pe scenă marți, 5 noiembrie, la festivalul la care participă, copii din toată țara. Potrivit unor surse, organizatorii l-au convocat pe directorul Ansamblului „Doina Gorjului”, Gheorghe Porumbel, cerându-i să rezolve problema, după ce gafa uriașă a fost sesizată public.

Impact în Gorj: Sorin Boza: “Acest micuț Nostradamus, ar trebui să se uite în curtea lui, pentru că a reușit „performanța” să bage în insolvență cam tot ce mai mișcă prin Rovinari”. Managerul CE Oltenia a reacționat la afirmațiile făcute de primarul din Rovinari, Robert Filip, la Radio Infinit. Edilul a declarat că: „Într-o săptămână, două, își fac bagajul și pleacă, iar noi rămânem ca proștii în județul ăsta codaș”, referindu-se la șefii CEO. Primarul se așteaptă, ca „aceștia să răspundă în fața organelor abilitate”. Sorin Boza a reacționat. „Să mă mai lase pe mine Filip în pace. Când a făcut declarația înainte sau după Halloween? A luat-o de la capăt? Am observat că i-a revenit și vocea, pentru că acum două zile, l-a jignit și pe primarul de la Drăguțești, Ion Popescu, și chiar glumeam cu colegii, că precis voi urma eu. Iar face pe Nostradamus că peste câteva săptămâni vor urma schimbări? Ar trebui să aibă grijă, că aste se numește puțin abuz în serviciu. Acest micuț Nostradamus, ar trebui să se uite în curtea lui, pentru că a reușit „performanța” să bage în insolvență cam tot ce mai mișcă prin Rovinari” a comentat, printre altele managerul CEO.

Gorjeanul: Centru multifuncțional de asistență socială, la Novaci. Autoritățile locale din Novaci au obținut fonduri europene pentru extinderea și reabilitarea unei clădiri în vederea înființării unui centru multifuncțional de asistență socială. Finanțarea de circa 500.000 de lei a fost obținută prin intermediul GAL Parâng. Primăria a scos la licitație lucrările de proiectare și execuție. ”Serviciile care vor fi oferite în centrul multifuncțional de asistență socială vor fi: Centru de zi pentru persoane adulte cu dizabilități; Centru de zi pentru copii; Centru de zi pentru familii cu copii și Centru de zi pentru victimele violenței în familie și agresori”, se menționează în caietul de sarcini.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here