Revista Presei

Revista presei locale

Gorjeanul: Cer în instanță demiterea lui Capotă. PLUS Gorj a anunțat că va sesiza Curtea de Conturi pentru a verifica modalitatea în care au fost cheltuiți banii publici destinați Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu  de către Consiliul Județean Gorj și va cere, în instanță, raportul Corpului de control al ministrului Sănătății. Mai mult, reprezentanții acestui partid susțin că vor solicita în instanță „obligarea Consiliului Județean Gorj la eliberarea din funcție a managerului Spitalului Județean”. Ei spun că „lipsa de profesionalism a a lui Gigel Capotă rezultă din concluziile raportului corpului de control”.

Glume mortuare, cu angajații firmei de pompe funebre a Mitropoliei Olteniei de la Târgu-Jiu. Firma de pompe funebre a Mitropoliei Olteniei, SC Arhi San Lazarus, se află în mijlocul unui scandal, după ce salariații au decis să facă reclamă locului de muncă, așezându-se chiar ei în sicriile aflate la vânzare. Altfel nu se poate explica gestul a doi angajați ai firmei, care s-au fotografiat în sicriu, având pe piept accesorii de înmormântare, aflate la vânzare în showroom-ul firmei Mitropoliei Olteniei de la Târgu-Jiu.

Pandurul: Fostul director Cristea nu mai riscă pușcăria. Dumitru Cristea, fost director general al Complexului Energetic Turceni, a primit o veste uriașă de la instanța de judecată. Condamnat în 2015 pentru afacerea „Buldotanc I”, la 4 ani de închisoare, cu suspendare, pe durata unui termen de încercare de șase ani, Cristea a obținut, după mai multe încercări, încetarea executării pedepsei, ca urmare a intervenirii unei legi penale noi. Mai exact, fapta pentru care a fost condamnat nu mai există în noua legislație. Încă de acum doi ani, fostul director general a cerut Tribunalului Gorj să constate că faptele de abuz în serviciu pentru care a fost condamnat au fost dezincriminate de Curtea Constituţională, însă fără succes. Joi, Curtea de Apel Craiova a decis în favoarea fostului director.

Milionarul Ovidiu Tender, cu un pas în afara pușcăriei. E încarcerat la Târgu Jiu! Omul de afaceri Ovidiu Tender, condamnat la 12 ani și 7 luni închisoare în dosarul Rafo-Carom, ar putea petrece Crăciunul în libertate. Judecătoria Târgu Jiu a admis, miercuri, cererea lui Tender de eliberare condiționată. Decizia nu este definitivă. Milionarul timișorean cu afaceri în Africa se află din iunie 2015 în spatele gratiilor. El a fost condamnat pentru înșelăciune, instigare la abuz în serviciu contra intereselor persoanei, în formă calificată și continuată, constituirea și apartenența la un grup de crimă organizată, spălare de bani și spălare de bani în formă continuată. Tender are toate șansele să iasă din închisoare, mai ales că are peste 60 de ani, iar legea spune că poate face o treime din pedeapsă.

Impact în Gorj: Ministrul desemnat al Economiei nu este de acord cu schema de sprijin pentru CE Oltenia. Virgil Popescu, ministrul desemnat al Economiei (şi Energiei) în viitorul Guvern PNL a declarat că nu este de acord cu schema de sprijin gândită de actualul Guvern pentru Complexul Energetic Oltenia. “Nu am fost de acord cu socializarea costurilor de CO2 pentru producţia pe cărbune, poate ar trebui o schemă de ajutor pentru investiţii. Ştiu că există o schemă la Minister, ca CEO să investească în regenerabile, Craiova să treacă pe gaze”, a declarat Popescu, la audierile din Parlament.

Un salariat al Complexului Energetic Oltenia (CEO) a reușit să dea lovitura la pariuri sportive. Acesta a câștigat peste 100.000 de lei cu doar patru bilete pe care a plătit doar opt lei. Imagini cu norocosul câștigător și cu biletele jucate au fost postate pe pagina de Facebook a casei de pariuri Fortuna. Câștigătorul este salariat al Carierei Pinoasa.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here