StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Revine în joc? Weber: Ciprian Florescu este OPŢIUNEA noastră

Ciprian Florescu, poziție surprinzătoare! Social-democratul a criticat, în weekend, pe pagina de socializare, activitatea primarului Marcel Romanescu. Unele voci spun că asta înseamnă că ar fi revenit pe poziția de favorit la a fi desemnat candidat PSD la Primăria Târgu-Jiu. Florescu îl critică pe Romanescu pentru faptul că i-a venit ideea de a da 1 milion de euro pe reamenajarea fântânilor arteziene, în vreme ce orașul suferă la alte capitole: curățenie, parcări sau alimentarea cu apă.

Ciprian Florescu reintră în joc, părând favoritul lui Mihai Weber pentru candidatura la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. Fostul prefect a lăsat impresia că a făcut pasul înapoi, după ce liderii de la municipiu, Aurel Popescu și Adrian Tudor, ambii doritori să candideze, au bătut cu pumnul în masă. Printr-o postare pe pagina de socializare, Florescu a criticat, în weekend, proiectul primarului liberal Marcel Romanescu de reamenajare a fântânilor arteziene.

Florescu este nemulțumit că, în Târgu-Jiu, nu mai este curățenie ca pe vremea fostului primar Florin Cârciumaru.

Fostul prefect de Gorj ne-a informat că intenționează să ridice multe dintre problemele Târgu-Jiului, în perioada următoare, din dorința de a crea dezbateri publice.

Marcel Romanescu spune că Ciprian Florescu ar fi trebuit să se preocupe de problemele Târgu-Jiului, cum ar fi cea a alimentării cu apă, și pe vremea când era perfect de Gorj. Cât despre proiectul de reabilitare a fântânilor arteziene, edilul PNL a mai explicat că face parte dintr-unul integrat, de reamenajare a întregii zone centrale a Târgu-Jiului.

În ceea ce privește curățenia, Romanescu reafirmă că virează către societatea Edilitara toate sumele solicitate.

Dan Ilie Morega susține că problema candidaților la primăriile din Târgu-Jiu și Motru s-a pus în ultima ședință de Comitet Executiv al PSD. Acum că Ciprian Florescu a revenit în prim-planul cursei interne, se așteaptă ca viceprimarii Tudor și Popescu să creeze scandal.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, lasă impresia că Ciprian Florescu este varianta pe care o ia cel mai mult în calcul pentru Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here