Stirile ZileiTârgu-Jiu

Restaurante, frizerii, biserici, ÎNCHISE. Prefectul Rujan: Vor fi făcute VERIFICĂRI!

Restaurantele, cafenelele, fast-food-urile, saloanele de cosmetică, frizeriile și bisericile, ÎNCHISE de autorități, din cauza epidemiei de coronavirus.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, marți seară, într-o conferință de presă, că prin ordonanță militară s-a decis închiderea mai multor activităţi.

„Se suspendă activitatea de servire şi consum a produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice, activităţi organizate de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice în spaţiile din interiorul sau exteriorul locaţiei. Este permisă organizarea de către aceste unităţi economice de profil a activităţii de comercializare care nu presupune rămânerea clienţilor în spaţiile destinate acestei scop, de tip: drive-in, room-service sau livrare la client”, a declarat ministrul de Interne.

Vela a mai spus că se suspendă toate activitățile religioase, sportive, de divertisment, jocuri de noroc, de îngrijire personală în spații închise dar și organizarea oricărui eveniment cu peste 100 de persoane.

La Gorj au fost dispuse măsuri pentru implementarea noilor restricții, a anunțat prefectul Cristinel Rujan. Urmează să fie făcute verificări la agenții economici, pentru a vedea dacă respectă noile dispoziții generate de starea de urgență.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here