LIFE

Renault i-a donat Papei Francisc un model Dacia Duster 4×4, proiectat special pentru Suveranul Pontif

Producătorul de automobile Groupe Renault i-a donat Papei Francisc un Duster 4×4, proiectat special pentru „a răspunde cerinţelor de mobilitate” ale suveranului de la Vatican, potrivit grouprenault.ro

Vehiculul a fost livrat, miercurea trecută, de către Christophe Dridi, director general Groupe Renault România şi director general al Automobile Dacia SA, şi de către Xavier Martinet, director general Groupe Renault Italia, cu ocazia unei vizite la reşedinţa Papei de la Vatican.

„Prin această donaţie făcută Sanctităţii Sale, Groupe Renault îşi reînnoieşte angajamentul puternic şi continuu de a plasa Omul în centrul priorităţilor sale”, a declarat Martinet.

Vehiculul fost transportat de către Departamentul Prototipuri şi echipa Adaptări Speciale de la Dacia, în colaborare cu carosierul Romturingia. Automobilul are culoarea albă la exterior şi bej, în interior, integrând soluţii specifice şi accesorii concepute pentru utilizările care i se vor da de către Vatican: pavilion cu deschidere amplă, suprastructură vitrată amovibilă, gardă la sol cu 30 mm mai joasă faţă de cea a modelului standard pentru facilitarea accesului la bord şi elemente de susţinere atât la interior, cât şi la exterior.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here