Stirile ZileiTismana

Remetea: Lipsa de interes a fostului primar ne costă 10 miliarde de lei vechi

Noul primar din Tismana, Petre Remetea, a reorganizat total primăria de când și-a intrat în pâine, la începutul lunii noiembrie.

Social-democratul  a zugrăvit instituția și a mutat birourile foarte solicitate de cetățeni, de la etaj la parter. Remetea a explicat, în emisiunea Agenda Primarului, că și-a început activitatea în noiembrie pentru că fostul primar, liberalul Marian Slivilescu, l-a rugat să-l mai lase o lună, ca să-și ia salariul întreg.   

Petre Remetea susține că a găsit 9 milioane de lei în conturile primăriei, o sumă importantă care n-a fost cheltuită, în opinia sa, pentru că fostul primar Slivilescu n-a mai avut interes să facă investiții.

Pentru că a fost acuzat de Marian Slivilescu că ar fi blocat investiția de alimentare cu gaze a orașului, demarată în 2020, Petre Remetea a venit cu noi precizări. Primarul din Tismana susține că fostul edil este cel care nu a respectat înțelegerea inițială cu societatea Transgaz, ceea ce a dus la costuri suplimentare de 10 miliarde de lei vechi.

Comment here