Stirile ZileiTismana

Remetea îl amenință pe Slivilescu. ”De săptămâna viitoare, voi prezenta dezastrul!”

Primarul PSD de la Tismana, Petre Remetea, dă asigurări că n-a făcut nicio deturnare de fonduri, atunci când a achiziționat, de circa 700.000 de lei, un buldoexcavator și un tractor cu remorcă, pentru primărie.

Acuzația a venit din partea liberalilor, care au spus că Remetea fie a luat banii din suma de 1 milion de lei alocată de guvern, anul trecut, pentru introducerea gazelor, fie din banii alocați pentru rețeaua de alimentare cu apă. Remetea zice că fostul primar PNL, Marian Slivilescu, a avut la dispoziție, în 2020, circa 90 de miliarde de lei vechi pentru investiții și nu a făcut nimic.

În ceea ce privește investiția de introducere a rețelei de gaze naturale, Petre Remetea acuză că a găsit proiectul blocat când a venit la primărie, nu a desființat el organizarea de șantier, așa cum a acuzat Slivilescu.

„Promit că mă voi lupta pentru acest proiect. Trebuie să fii nebun să te opui. Acum suntem în linie dreaptă” afirmă primarul de la Tismana.

Petre Remetea este convins că Marian Slivilescu a ieșit la atac pentru că nu a trecut peste pierderea alegerilor în luna septembrie și promite că va scoate la iveală ”dezastrul” lăsat în urmă de fostul primar.

Comment here