Din JudetStirile Zilei

Reîncepe războiul Bălu-Drăgoescu la Fărcășești. Primăria, amendată după o sesizare făcută de Bălu

Primăria Fărcășești a fost  amendată de Garda de Mediu cu 30.000 de lei, după o sesizare a consilierului PSD, Marius Bălu.

Totul după ce, tractoristul primăriei a aruncat la marginea unei păduri o cantitate de deșeuri provenite de la o lucrare de renovare, care se face la o biserică din localitate. Marius Bălu l-a filmat pe angajatul primăriei chiar în timp ce descărca remorca de pământ amestecat cu pavele și betoane.

Consilierul Bălu l-a criticat pe primarul liberal Constantin Drăgoescu pentru depozitarea resturilor din construcții lângă pădure, mai ales că edilul a fost pădurar, în trecut.

Constantin Drăgoescu a explicat, însă, că, în opinia sa, resturile aruncate nu sunt deșeuri ci două remorci de pământ, chiar dacă mai conțin și resturi de pavele.

Drăgoescu a acuzat consilierii PSD că s-au opus proiectului de reabilitare a bisericii, în valoare de 500.000 de lei și pe Marius Bălu că se ocupă numai de filmări prin localitate și reclamații.   

Garda de Mediu a făcut, însă, control la Fărcășești și a constatat existența depozitului ilegal de deșeuri. Comisarul Ramona Rădoacă a anunțat că primăria a fost amendată cu 30.000 de lei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here