LIFE

Regizor: Al doilea sezon ”Squid Game” nu va avea în distribuţie vedete de la Hollywood

Creatorul „Squid Game”, Hwang Dong-hyuk, a declarat, vineri, că nu are de gând să folosească actori hollywoodieni în al doilea sezon al serialului TV pentru care în prezent scrie scenariul, informează agenţia Yonhap.

„Nu am niciun plan să distribui vedete străine celebre în cel de-al doilea sezon al „Squid Game”, iar acest lucru nu se va schimba”, a spus el în timpul unei conferinţe organizate la Seul pentru sărbătorirea celor şase trofee câştigate la ediţia din acest an a Premiilor Emmy, la începutul acestei săptămâni.

„Acum lucrez la scenariul pentru sezonul următor, care se desfăşoară în Coreea. Nu sunt disponibile roluri pentru străini”, a precizat regizorul.

Hwang Dong-hyuk a menţionat, anterior, că Lee Jung-jae, care a câştigat trofeul pentru cel mai bun actor într-un serial dramă la Premiile Emmy din acest an, va reveni în rolul principal în cel de-al doilea sezon. Însă, regizorul a lăsat deschisă posibilitatea ca actori străini să joace într-un potenţial sezon al treilea al celui mai mare succes de pe Netflix.

„M-aş putea răzgândi dacă va fi produs un al treilea sezon, iar platoul (de filmare) va fi într-o altă ţară”, a spus el.

Regizorul a adăugat că producţia la al doilea sezon va începe anul viitor, înaintând o posibilă dată de lansare în 2024.

Comment here