LIFE

Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei

Izolarea de sine, necesară pentru a opri răspândirea coronavirusului, poate veni la pachet cu singurătatea. Pentru a evita acest dureros sentiment regele Maha Vajiralongkorn al Thailandei, 67 de ani, a închiriat fiecare cameră, a unui hotel din Germania pentru el, pentru haremul său format din 20 de femei şi pentru servitorii săi.

Deşi majoritatea hotelurilor germane s-au închis din cauza pandemiei, Grand Hotel Sonnenbichl a solicitat şi a primit un permis special pentru adăpostirea regelui şi a companiei sale. Situat la poalele Alpilor, Grand Hotel Sonnenbichl are cinci stele, o vedere panoramică a zonei montane acoperite cu zăpadă şi acces la pârtiile de schi private. Oferă plimbări pe malul lacului, canoe şi facilităţi balneoclimaterice.

Confirmând că niciunui alt invitat nu i-a fost permis să stea la hotel, un purtător de cuvânt al primăriei din Garmisch-Partenkirchen a spus că “S-a făcut o excepţie pentru Grand Hotel Sonnenbichl, deoarece oaspeţii sunt un grup omogen, care nu interacţionează cu alte persoane”. Se presupune că regele a trimis 119 servitori înapoi la Bangkok, deoarece erau suspectaţi de coronavirus.

Deşi insultarea monarhiei din Thailanda este o infracţiune pedepsită cu până la 15 ani de închisoare, hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de rege?) a fost folosit de peste 1,2 milioane de ori în 24 de ore.

Thailanda are în prezent 934 de cazuri confirmate de coronavirus, dintre care patru au fost fatale. A fost prima ţară din afara Chinei care a înregistrat un caz de infectare cu virus, în ianuarie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here