Minerit și EnergieStirile Zilei

Reducerea vârstei de pensionare. Pecingină: În plen, eu și Dan Vîlceanu vom vota legea

Deși au criticat-o în spațiul public, Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină vor vota, în plenul Camerei Deputaților, legea de reducere a vârstei de pensionare în minerit și energie.

”Când va veni în plen, vom vota. Nu voi vota niciodată împotriva a ceva ce consideră gorjenii că este benefic” a declarat, în emisiunea Interviurile Infinit FM, deputatul Pecingină.

Acesta a adăugat, însă, că votul său și al lui Vîlceanu nu înseamnă că actul normativ va avea și susținerea Partidului Național Liberal.

Deputatul USR-PLUS Radu Miruță, militant vehement al adoptării legii de reducere a vârstei de pensionare, i-a invitat pe ceilalți parlamentari din Gorj să vină cu ce modificări doresc, pentru ca, la final, să fie votată de toată lumea.

Gheorghe Pecingină consideră, însă, că Miruță este în campanie electorală pentru că USR-PLUS nu are în Gorj niciun primar și nici reprezentanți în Consiliul Județean sau Consiliul Local Târgu-Jiu.

Comments (1)

  1. […] Ulterior, Gheorghe Pecingină a reacționat precizând că a anunțat încă de acum două săptămâni că va vota proiectul de lege. Declarația AICI: https://www.radioinfinit.ro/reducerea-varstei-de-pensionare-pecingina-in-plen-eu-si-dan-vilceanu-vom… […]

Comment here