LIFE

Recordurile Loredanei. La ce n-a reușit nimeni din showbiz s-o egaleze până acum pe diva de 48 de ani

Poate că unele cântărețe încearcă s-o copieze, dar nici una n-a reușit până acum s-o egaleze. Loredana a atins în cariera de peste 3 decenii câteva recorduri încă nedepășite!

Loredana este artista cu cele mai multe videoclipuri din România, 35 la număr, dar și singura care poate cânta piesa „Bună seara, iubito”, așa cum a văzut-o compozitorul Adrian Enescu. Drumul ei în muzică a început devreme. Cântă de la 3 ani și a intrat în corul școlii în clasa a V-a.

Apoi, la 14 ani, a fost chemată la București ca să participe la preselecția concursului „Steaua fără nume”, deși vârsta minimă acceptată prin regulament era de 17 ani! Atunci a mințit cu privire la vârsta ei pentru a putea participa, însă minciuna i-a adus și marele premiu. A câștigat acest festival în toate fazele lui, ultima dată în 1986.

A urmat apoi Festivalul de la Mamaia, tot în 1986, unde a luat marele premiu, fiind atunci cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria festivalului.

De fapt, Loredana a câștigat mai toate festivalurile la care a participat, fiind singura artistă din România care se poate mândri cu acest lucru.

Totuși, nu doar la concursurile de muzică a făcut performanță. A participat la olimpiade școlare, obținând locul I la faza pe țară la limba și literatura română, și a fost admisă, prima pe listă, cu nota 9,95 la Liceul de Matematică-Fizică din Onești.

Tot prima este Loredana și în inima românilor, care atunci când i-au văzut fotografia pe coperta Playboy s-au înghesuit să o ia de pe tejghea.

Silviu Dan Boerescu, fostul redactor-șef al revistei, a dezvăluit că ediția pentru care diva a pozat dezbrăcată a avut cel mai mare tiraj de glossy din România!

„Am avut ideea și răbdarea de a discuta vreo șase luni cu Loredana. Cred că am ieșit la masă cu ea aproape săptămânal. Ne cunoșteam dinainte, din anii ʼ80. Până la urmă, am convins-o. I-am explicat punct cu punct ce ar putea însemna și a fost un PR și un pariu câștigător. Loredana e o femeie senzațională. Evident nu era cea mai frumoasă din România. Nici măcar cea mai sexy. Dar era un icon. Și am vrut să demonstrez că o femeie emblematică poate accepta această provocare și poate ilustra că standardul de frumusețe este ceva universal valabil și nu trebuie târât în noroi. Acel număr cu Loredana reprezintă – și cu asta mă mândresc cel mai tare – cel mai mare tiraj de revistă glossy din România, 143.500 de exemplare. Nici o altă publicație, nici revistele pentru femei, nu a ajuns la această cifră. Se poate verifica lucrul ăsta” a mărturisit Boerescu pentru libertatea.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here