LIFE

RECORD ISTORIC. Finala Asia Express, cifre de patru ori peste Pro TV

Finala Asia Express, câștigată de cuplul Chef Sorin Bontea – Răzvan Fodor, aduce recorduri istorice pentru Antena 1. Cota de piață pe publicul comercial s-a apropiat de 50%, cea mai mare din ultimii zece ani! Doar Revelionul cu Dan Negru a avut astfel de audiență.

Practic, jumătate dintre tinerii care se uitau la televizor erau pe finala Asia Expres, de patru ori mai mulți decât pe Pro TV. La nivelul întregii țări, cifrele s-au apropiat de 2,5 milioane de români, de trei ori mai mulți decât se uitau la Pro TV.

Audiența Asia Express a fost mult peste anul trecut și chiar peste startul acestui sezon. Anul trecut, audiența finalei era aproape la jumătate față de cea de acum. Asia Expres a avut o evoluție ascendentă în acest sezon: a debutat de la o medie de audiență de 1,2 milioane la nivel național și a ajuns în finală la aproape 2,5 milioane.

Interesul pentru show a făcut ca Antena 1 să programeze, de săptămâna viitoare, primul sezon Asia Express, în reluare. Va fi trei zile pe săptămână, duminică, luni și marți, de la 20.30. Prima zi: duminică, 26 aprilie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here