LIFE

Record! De 41 de ani, Eric Braeden îl joacă pe Victor Newman în «Tânăr şi neliniştit»

Fanii serialului “Tânăr şi neliniştit” sunt fericiţi că producţia lor preferată se filmează în continuare. Serialul a debutat pe 26 martie 1973 şi este produs şi difuzat de postul CBS.

Din păcate, creatorii producţiei, William Bell şi Lee Philip Bell, au decedat, dar serialul a fost „moştenit” de copiii lor, care îl duc mai departe. Singura actriţă care a jucat în serial de la începutul lui a fost Jeanne Cooper, în rolul Katherine Chancellor, care, din păcate, s-a stins în 2013, la 84 de ani.

De 41 de ani joacă şi Eric Braeden, alias Victor Newman, în această producţie. Sâmbătă, starul împlineşte 80 de ani.
Eric Braeden s-a obişnuit cu filmările şi chiar şi-a scris memoriile. Deşi a fost tentat să se retragă, actorul a mărturisit recent: „Mă simt loial faţă de «The Young and the Restless», foarte încântat faţă de Victor şi faţă de publicul care ne-a sprijinit în toţi acei ani. Intenţionez să rămân în serial cât de mult pot”.

Click! mai dezvăluie câteva dintre secretele serialului, care reprezintă unul dintre cele mai premiate şi iubite producţii.

În 2020, din cauza pandemiei, filmările au fost oprite pentru prima oară în 48 de ani. În perioada respectivă, cât nu s-a filmat, au fost difuzate de CBS reluări ale unor episoade. Un alt lucru interesant este că interpretul lui Michael Baldwin, actorul Christian Jules Le Blanc, a albit în ultimii ani. Iar actriţa Sharon Case, interpreta lui Saron, care arată extraordinar la 50 de ani, s-a cuplat în realitate cu interpretul lui Adam, actorul Mark Grossman. Trebuie spus şi că interpreta lui Cassie, actriţa Camryn Grimes, se va întoarce în serial, deşi personajul ei a murit. Nu în ultimul rând, povestea care pare fără sfârşit va fi reîmprospătată cu noi personaje.

Comment here