LIFE

Reality show-ul „Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, premiera pe 9 februarie, la Antena Stars

Reality show-ul “Prodanca și Reghe. Prețul succesului” începe duminică, 9 februarie, la Antena Stars. Producția surprinde pas cu pas momente din viața îndrăgitei familii, o echipă de filmare însoțindu-i pe aceștia 24 de ore din 24.

Deși locuiesc în țări diferite, pe continente diferite și au preocupări diferite, cuplul Anamaria și Laurențiu și copiii acestora sunt foarte conectați la viața de familie, întrerupându-și cât de des pot angajamentele pentru a petrece câteva zile împreună.

Încă din primul episod, difuzat duminică, 9 februarie, de la 19:45, echipa Antena Stars le va aduce telespectatorilor imagini în exclusivitate din cea mai nouă casă pe care cuplul a achiziționat-o de curând în Dubai. Aceștia vor putea urmări un moment emoționant din viața familiei, împodobirea bradului de Crãciun, dar și ultimele pregătiri pe care Reghe le face înainte de a pleca în cantonament. Tot în primul episod, telespectatorii Antena Stars îl vor putea cunoaște și pe cel mai nou membru al familiei, Enzo, o pisică din rasa Sfinx, ce le dă palpitații tuturor atunci când prinde momentul și fuge de acasă. Tot atunci, telespectatorii vor putea fi martorii unor imagini mai puțin plăcute, îndrăgitul antrenor fiind la un pas să se accidenteze serios, în propria casă.

Începând din 9 februarie, în fiecare duminică, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alături Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia să afle cum arată o zi din viaţa fiecăruia.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here