LIFE

Reality-show-ul „Keeping Up With The Kardashians” se încheie odată cu al 20-lea sezon

Reality-show-ul „Keeping Up With The Kardashians”, difuzat de postul E!, se va încheia odată cu al 20-lea sezon, a anunţat Kim Kardashian West pe Twitter.

„Cu inimile îndurerate, am luat această decizie dificilă, ca familie, să spunem rămas bun «Keeping Up With The Kardashians». Acest show ne-a făcut ceea ce suntem şi voi fi mereu recunoscătoare tuturor celor care au jucat un rol în formarea carierelor noastre şi schimbarea vieţilor noastre pentru totdeauna”, a scris Kim Kardashian West.

Serialul a debutat în urmă cu 13 ani, iar Kim şi surorile ei, părinţii, copiii şi partenerii lor au devenit staruri. Kim Kardashian West, în vârstă de 39 de ani, le-a mulţumit tuturor celor implicaţi în program, publicului şi companiilor. În ciuda numeroaselor, show-ul s-a bucurat de audienţă mare, a fost premiat şi este unul dintre cele mai de succes ale postului E!. Sezonul final va fi difuzat la începutul anului 2021.

După ce a fost anunţat finalul, după 14 ani şi 20 de sezoane, Khloe Kardashian a scris pe Twitter: „Emoţiile se revarsă astăzi… schimbarea este dură, dar uneori necesară”. Un purtător de cuvânt al postului de televiziune a transmis CNN: „A fost un privilegiu absolut şi le vom simţi lipsa din toată inima, dar respectăm decizia familiei de a-şi trăi viaţa fără camerele noastre de filmat”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here