LIFE

Realitatea Plus va intra și în rețeaua Telekom

Realitatea Plus se pregătește să intre în rețeaua Telekom. În acest sens, compania telecom a depus documentația la Consiliul Național al Audiovizualului .

„Telekom România a inițiat demersurile necesare pentru introducerea canalului Realitatea Plus în grila TV. Compania a depus documentația necesară la CNA”, a anunțat compania. Ca procedură, cel mai probabil, cererea Telekom va fi discutată în următoarea ședință CNA, iar după ce operatorul va primi acordul forului audiovizual, va putea introduce televiziunea în grilă. Telekom are, potrivit celor mai recente date financiare, 1,35 milioane de utilizatori.

Mutarea vine după ce televiziunea de știri Realitatea Plus a intrat deja în alte două mari rețele de cablu, RCS&RDS și UPC. RCS a ales să introducă Realitatea Plus în grilă încă 1 noiembrie, înainte de a primi un acord din partea CNA. Pe de altă parte, UPC a așteptat acordul forului audiovizual pentru a opera modificările de grilă, întrucât, potrivit legislației, orice modificare în grila de programe a unui cablist se face cu aprobarea CNA.

Realitatea TV s-a închis pe 30 octombrie, după ce licența i-a expirat. CNA a refuzat prelungirea valabilității pe încă nouă ani, pentru că nu a depus documentația completă în acest caz. Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru, cei doi patroni ai Realitatea TV, mai aveau o licență TV, Realitatea Plus, pe o altă societate (Geopol International). La scurt timp după închiderea Realitatea TV, televiziunea Realitatea Plus a trecut pe o grilă de programe identică cu cea a defunctei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here