Stirile ZileiTârgu-Jiu

Reacții după DEZBATERI! ”Aria cercului” cea mai căutată expresie pe Google România

Reacții după cele două dezbateri pe care Iohannis și Dăncilă le-au avut cu jurnaliștii, marți seară. Dan Ilie Morega spune că a rămas cu un gust amar după ce a ascultat răspunsurile date de șeful statului, în vreme ce Viorel Caragea crede că vedeta serii a fost studentul care l-a întrebat pe Iohannis de ce nu a ales și jurnaliști care să-i pună întrebări incomode. Pe de altă parte, „Aria cercului” a devenit, marți seara, cea mai căutată expresie pe Google România. Un vârf de interes a fost înregistrat la ora 21.00, la scurt timp după ce Viorica Dăncilă a fost întrebată de o jurnalistă „Care este aria cercului?”, iar răspunsul a fost greșit. Ulterior, președintele Iohannis a evitat să răspundă când i s-a pus aceeași întrebare.

Klaus Iohannis a trimis invitații nominale unor jurnaliști, întâlnirea cu aceștia având loc la Biblioteca Centrală Universitară. De cealaltă parte, Viorica Dăncilă a trimis invitațiile în redacții, iar așa zisa „dezbatere” a avut loc la Palatul Parlamentului.

Pentru Viorel Caragea, vedeta serii de marți a fost studentul care l-a întrebat de Klaus Iohannis de ce nu a invitat la dezbatere și jurnaliști care să-i pună întrebări incomode.  

Ion Fugaru consideră rușinos faptul că Iohannis nu a acceptat confruntarea cu Dăncilă.

Fugaru este dezamăgit după cele două dezbateri. Consideră că niciunul dintre candidații rămași în cursă nu se comportă corespunzător celei mai înalte funcții în stat.

Nicolae Ivan, directorul redacției Sabotorii Gorjului, nu crede că dezbaterile vor influența prea mult votul de duminică, 24 noiembrie.  

Ion Săvoiu, consilier local la Târgu-Jiu, i-a criticat pe Dăncilă și Iohannis pe pagina de socializare, în urma prestațiilor de marți seară. Consideră că niciunul nu a strălucit.

Dan Ilie Morega observă că este ”răscoală” pe rețelele de socializare împotriva lui Iohannis, în urma dezbaterilor paralele. Consideră că răspunsurile oferite de șeful statului, la întrebările jurnaliștilor, au fost incorecte și pe lângă subiect.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here