LIFE

Reacția lui Tommy Cash după ce a fost interzis la Electric Castle pentru că a mixat o manea

Tommy Cash, DJ-ul din Estonia care a mixat o manea a lui Adi Minune la Electric Castle, a declarat că melodia i s-a părut una „amuzantă, din trecut”. Artistul i-a criticat și pe organizatorii festivalului despre care susține îi înjosesc pe oameni pentru gusturile lor muzicale.

DJ-ul a explicat, într-un interviu pentru Vice, de ce a mixat maneaua lui Adi Minune la Electric Castle.

”Am primit acestă piesă de la un prieten. Mi s-a părut ca orice altă «melodie amuzantă din trecut». Toate țările, mai ales cele din Europa de Est, au muzica lor pop proastă din anii 90. Eu vin dintr-o astfel de țară și asta chiar înseamnă ceva pentru mine” a spus Tommy Cash.

Artistul estonian susține că a primit numeroase mesaje să nu se mai întoarcă la festivalul de la Bonțida și consideră că este „înjositori, oribil și șocant” faptul că „există oameni care consideră că un stil de muzică e destinat săracilor și needucaților”. Mai mult, i-a criticat pe organizatorii Festivalului Electric Castle care i-au interzis că mai participe la eveniment, după ce a inclus maneua în playlist.

”Nu voi mai cânta niciodată la Electric Castle, până când promoterii nu se vor autoeduca să fie buni cu persoanele mai puțin norocoase și nu se vor opri din a înjosi oamenii pentru gustul lor muzical sau backgroundul cultural” a afirmat DJ-ul estonian.

Tomas Tammemets, cunoscut sub numele de scenă Tommy Cash, este artist estonian, cunoscut pe scena dance din zona ţărilor baltice. Electric Castle este al doilea festival de muzică electronică, la care maneaua lui Adi Minune a fost inclusă de DJ în playlist.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here