Stirile ZileiTârgu-Jiu

REACȚIA lui Aurel Popescu la declarațiile lui Iordache

Declarațiile făcute, miercuri, de Ion Iordache, la Radio Infinit au pus pe jar conducerea PSD Gorj. ”Nu este nevoie să tulbure apele nimeni,  voi discuta cu Mihai Weber și Cosmin Popescu” spune Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu.  

Totul după ce fostul primar din Turceni a declarat că, dacă ar apărea un candidat cu un proiect mai bun pentru Primăria Târgu-Jiu, ar trebui  luat în calcul la partid și că asta n-ar trebui să supere pe nimeni. Afirmația a venit în contextul speculațiilor că Ciprian Florescu ar urma să fie înlocuit cu Cristinel Rujan.   

”Am stabilit un candidat, în niciun caz nu se va schimba” afirmă, însă, Aurel Popescu.

Liderul PSD Târgu-Jiu vrea să discute cu șefii de la județ ai partidului, astfel încât să nu mai fie tulburate apele în organizația municipală.  

Într-o conferință de presă, Cosmin Popescu, președinte executiv al PSD Gorj, i-a luat apărarea lui Ion Iordache și a dat asigurări că întreaga echipă este aliniată în spatele lui Ciprian Florescu.

Cosmin Popescu a mai spus că motivul pentru care Florescu nu și-a început acțiunile de precampanie electorală, este acela că se așteaptă apariția legii privind alegerile locale din 27 septembrie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here