LIFE

Reacția furibundă a lui Ilie Năstase după nunta lui Brigitte

Nuntă-surpriză în showbiz-ul românesc! Luni, 27 mai, Brigitte Năstase și Florin Pastramă au trecut pe la ofițerul Stării Civile de la Primăria Voluntari, unde au devenit o familie cu acte-n regulă. Ce doi foști “fermieri”au ieșit de mână, zâmbitori, purtând același nume: Pastramă. Contactat de Click!, fostul soț al brunetei, Ilie Năstase, a avut un comentariu scurt, dar ferm.

Brigitte a renunțat la numele de familie pe care îl păstrase în urma mariajului cu Ilie Năstase și a devenit doamna Pastramă, lucru care nu a bucurat-o doar pe ea, ci și pe fostul mare sportiv de care a divorțat în septembrie 2018.

“Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase. Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea”, a declarat Ilie Năstase.

La capitolul mariaje, Ilie Năstase i-a luat fața fostei sale soții. Acesta a făcut cununia civilă cu Ioana Simion acum o lună, iar în august își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu. Inițial, Ilie și Ioana plănuiseră să facă ambele evenimente în aceeași zi, însă au schimbat puțin planul. Petrecerea de nuntă va fi una restrânsă, la care vor participa doar cei apropiaţi, familia, rudele şi prietenii lor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here