LIFE

Reacția Anamariei Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

În urmă cu câteva luni, Laurențiu Reghecampf anunța divorțul de Anamaria Prodan, însă de atunci acesta nu a mai făcut niciun fel de declarații. Vedeta a încercat să-și salveze căsnicia și susținea cu vehemență că nu există niciun divorț. Antrenorul a confirmat acum că a depus actele de divorț, arată libertatea.ro.

„Nu vreau să mai aud povestea asta. Noi nu știm nimic. Soțul meu este un bărbat demn. Nu face așa ceva”, a spus Anamaria Prodan.

Mai mult, în presă au apărut speculații conform cărora Laurențiu Reghecampf ar avea o nouă iubită și aceasta ar fi însărcinată. Informația a ajuns și la urechile Anamariei Prodan care exclude această posibilitate.

„Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea…”, a mai spus vedeta.

Fiul celor doi a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare, după ce a auzit că tatăl său a depus actele de divorț.

„Ai murit pentru mine pentru totdeauna”, a scris Laurențiu Jr.

Anamaria Prodan a reacționat imediat și i-a lăsat fiului său un mesaj emoționant: „Mami, tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim. Familia, loialitatea, respect, onoare. Apară-l. Tu ești el. Noi suntem el. Fii puternic băiatul meu superb și deștept. Cum sunt și surorile tale. Și iubește-l. Tu ești el. Nu uita niciodată! Cândva va înțelege. Du-te și caută în el numai lucrurile bune. El este și va rămâne Eroul vieții tale. Pentru noi el va rămâne soarele nostru. Dumnezeu îl va ajuta să vadă greșelile. El este minunea familiei noastră. Mami, câinii latră, ursul trece. Declarațiile acestea nu-l reprezintă. Undeva tati s-a pierdut, într-o lume urâtă tare care nu-l reprezintă. Dar tu luptă pentru tată și nu îți încărca sufletul cu ură, căci tatăl tău nu știe ce face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta. Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu. Vă iubește mami fără marginire. Înconjurați-l pe tati cu dragoste”.

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp suntem pe pământ. Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălțime. Comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic să dispară! Prostiile presei gen ”Lovitură pentru Anamaria Prodan” sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei. Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puteric tată de pe mapamond”, a mai spus Anamaria Prodan.

După ce în urmă cu câteva luni, antrenorul anunța divorțul de Anamaria Prodan, acum tot el este cel care a declarat că a depus și actele pentru a se separa de aceasta. Laurențiu Reghecampf a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața lui privată, însă acesta confirmă despărțirea de Anamaria Prodan.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei.

Comment here