LIFE

RCS-RDS a preluat Akta

Operatorul de cablu Akta a fost preluat de grupul RCS-RDS. Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția, potrivit unui anunț al Digi făcut pe Bursa de Valori București, relatează paginademedia.ro.

Akta a trecut la RCS în baza unui angajament asumat de aceasta din urmă. Angajamentele au fost asumate de RCS pentru a înlătura anumite îngrijorări concurențiale ridicate de către Consiliul Concurenței și au două dimensiuni:

  • relația RCS&RDS cu clienții preluați potrivit Contractelor,
  • relația RCS&RDS cu furnizorii de Canale TV.

Angajamentele luate de RCS în contextul tranzacției sunt:

  • modernizarea rețelelor preluate,
  • menținerea prețurilor abonamentelor timp de trei ani pentru clienții preluați în urma acestei tranzacții,
  • va oferi tuturor clienților posibilitatea de a beneficia de pachetele și prețurile oferite clienților existenți,
  • obligația de a oferi în beneficiul a cel puțin 95% din numărul total de clienți preluați de servicii de comunicații la același nivel de calitate, din punct de vedere tehnic, cu cel oferit clienților existenți.

Cu privire la furnizorii de canale TV, angajamentul este valabil cinci ani. RCS RDS își asumă obligația ca, în cazul în care nu ajunge la un acord comercial cu orice furnizor pentru retransmiterea respectivelor posturi în pachetul de bază, să ofere respectivului furnizor posibilitatea ca acestea să fie incluse în extra-opțiuni. Ulteori, respectivele posturi să fie oferite clienților în schimbul unui tarif suplimentar.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here