LIFE

Răzvan Simion a plecat în vacanță cu fosta soție și cei doi copii

Răzvan Simion a plecat în vacanță cu Diana și cei doi copii. După ce în ultima perioadă au apărut zvonuri potrivit cărora relația dintre Lidia Buble și prezentatorul de la Antena 1 nu ar merge tocmai bine, acesta a uimit când a postat pe Instagram imagini din vacanță cu fosta soție și copiii.

Se pare că nu totul este roz în relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble dacă ne luăm după ultimele imagini postate de prezentator pe rețelele de socializare. Fanii au rămas suprinși să vadă cât de fericit pare Răzvan, alături de fosta soție și de copii, la munte, scrie cancan.ro. Lidia Buble nu apare în nicio imagine. „Ne vedem doar pe teritorii neutre”, a scris Răzvan în dreptul fotografiilor postate.

Un story postat de Lidia Buble pe contul de Instagram a stârnit reacții din partea fanilor. „Intru acum în operație… Să vă rugați pentru mine. Love u all!’, scria artista pe social media.

Nu se știe la acest moment cum stau lucruile între Răzvan Simion și Lidia Buble, mai ales că, la un moment dat, Răzvan a dat de înțeles în timpul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” că relația lor ar fi pe butuci. „Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…”, a spus el la un moment dat.

De menționat că, în perioada sărbătorilor de iarnă, Lidia Buble a mers acasă, la părinți, la Deva, fără Răzvan. Mai exact, cei doi au petrecut Crăciunul separat. Cu toate acestea, după o relație de 5 ani, nimeni nu crede că cei doi se despart definitiv.

„El şi-a făcut curajul de a mă aborda. Apoi au urmat şi primele noastre întâlniri… Iar eu, când ştiam că se apropie momentul să plece, plângeam. Deşi ştiam că urma să ne vedem a doua zi. Dar plângeam de fericire şi de dor, pentru că abia aşteptam să-l văd iar. Nu mi s-a întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el”, susținea Lidia Buble, în urmă cu ceva timp, subliniind că legătura dintre ei este una incredibilă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here