LIFE

Răzvan și Dani revin la cârma X-Factor

Răzvan și Dani se întorc în rolul de prezentatori la X-Factor, după un sezon cu Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

S-a stabilit și juriul emisiunii: Loredana (jurat Next Star) și Florin Ristei vor sta lângă Delia și Ștefan Bănică, în locul lui Carla’s Dreams și Horia Brenciu. Anunțul a fost făcut chiar de Răzvan și Dani, în emisiunea Neatza. Au fost anunțate și audițiile, care se țin doar în București, ca măsură de prevenție în contextul pandemiei.

Antena 1 a făcut o mișcare surpriză pe zona de talent show-uri. Postul TV resuscitează formatul X-Factor, după un sezon de pauză. A fost anunțat castingul, în urmă cu o lună. Show-ul Antenei 1 nu s-a mai făcut în toamna lui 2019, când postul a renunțat la emisiune. Reprezentanții postului au spus, la vremea respectivă, că dețin în continuare contractul de licență pentru show, dar că au decis să ia „o pauză”.

Istoria talent show-ului este una tumultoasă: șapte ani, opt sezoane și nouă jurați. Ultimul juriu a fost format din Horia Brenciu, Delia, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams. Brenciu s-a întors însă, în iunie 2019, la Pro TV, la Vocea României (unde fusese înainte de X-Factor). Loredana a intrat în trustul Intact în acesta an, ca jurat în emisiunea Next Star. Ea era antrenor la Vocea României de la Pro TV. De asemenea, Ștefan Bănică a rămas în trust, dar ca jurat la Next Star (emisiunea lui Dan Negru).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here