Din JudetStirile Zilei

Război TOTAL la Drăguțești. Popescu: Moșoiu este în „METASTAZĂ” politică. Cum reacționează fostul primar

Scandalul între Vasile Moșoiu și Ion Dumitru Popescu s-a reaprins, după ce fostul primar a anunțat că va candida, în 2020, la primărie.

Primarul comunei Drăguțești îl atacă dur pe fostul edil, despre care spune că este “doar un condamnat penal”.

Ion Popescu a luat foc, după ce fostul primar a declarat că se laudă cu proiectele lui. “Proiectele lui au fost proiectele lui Modroiu”, spune edilul, referindu-se la investițiile începute de fostul primar Ion Modroiu.

Ion Popescu sugerează că fostul edil l-ar vorbi de rău prin localitate. Primarul comunei Drăguțești este convins, însă că Vasile Moșoiu nu are nicio șansă să-l învingă în bătălia electorală din 2020. 

“Este în metastază politică de foarte mult timp”, spune edilul.

Fostul edil, Vasile Moșoiu, îl acuză pe Popescu de faptul că încearcă să-i pună bețe-n roate, ca să nu poată candida. “Vrea să-mi facă vreo 9 plângeri penale”, susține Moșoiu.

Vasile Moșoiu crede în continuare că este favorit în cursa pentru Primăria Drăguțești. “Ce-l recomandă pe Popescu să fie primarul comunei?”, întreabă Moșoiu

Vasile Moșoiu mai acuză că Ion Dumitru Popescu s-ar fi îmbogățit prin metode nu tocmai ortoxe de când a prealuat mandatul de primar.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Verifacati ca mai nou si a facut casa in SLOBOZIA cu firma care a lucrat la scoala Urechesti, din cauza ca lucra la casa lui lucrarile s au intarziat…
    Apartament in Bucuresti pt fisu..

Comment here