SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Răscol: Domnul primar n-a găsit persoana cu care să se războiască

“Dacă tot vrea să se războiască cu cineva să caute în altă parte!” Gabriel Răscol, directorul Liceului cu Program Sportiv din Târgu-Jiu,  spune că nu are și nu vrea să înceapă vreun război cu primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

Edilul a pomenit, zilele trecute, despre ”războiul” său cu șeful LPS, în care ar fi folosite și alte persoane, precum antrenorul de juniori Constantin Andriucă. Răscol bănuiește că persoane din anturajul primarului l-ar fi vorbit de rău.

Răscol neagă vehement că l-ar fi pus pe antrenorul de juniori Constantin Andriucă, să-l atace pe primarul Romanescu, pe paginile de socializare.

În ceea ce privește noile terenuri de fotbal, care ar urma să fie realizate, prin CNI, în Complexul Debarcader, Gabriel Răscol zice că ar fi un lucru bun pentru sportul din Târgu-Jiu. Este curios să afle, însă, ce s-a întâmplat cu un proiect mai vechi, de realizare a unui teren de fotbal, cu bani de la FRF.

Antrenorul Constantin Andriucă dă, la rândul său, asigurări că nu are nimic de împărțit cu primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu și că nu este manipulat de Gabriel Răscol.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here