Muzicale

rareș x Arkanian – Nașpa

Rareș și Arkanian lansează single-ul mult așteptat de toți fanii. „Nașpa” s-a bucurat de o susținere imensă în mediul online, reușind într-un timp scurt să adune zeci de mii de videoclip-uri pe sound-ul piesei pe TikTok, respectiv sute de mii de views pe YouTube la performance-urile celor doi artiști.

În contrast cu numele single-ului, vibe-ul piesei te va face să cânți cot la cot cu artiștii, exact cum s-a întâmplat la Neversea când cei doi au cântat pe Main Stage în fața a mii de oameni.

"Ne-am întâlnit patru băiețași într-o sesiune, am dat start și a durat mai puțin de 2 ore să avem vocile finale, a mers totul foarte natural. Piesa e foarte sugestivă, este despre momentele acelea când te simți nașpa, fail relationship. Piesa este despre momentul când tu mai vrei, ea nu mai vrea și te simți nașpa, încerci să îți cauți fosta în fiecare fată cu care ieși și o iei razna", spune Rareș.

Piesa a fost scrisă de către Rareș, Adrian Istrate, Arkanian și Bogdan Gridan, producția fiind realizată de către Bogdan Gridan.

"Piesa "Nașpa" a fost făcută în a doua sesiune pe care am avut-o împreună cu Rareș. Am intrat în studio cu Rareș, ADI și Bogdan Gridan care este un producător foarte talentat și a ieșit piesa asta atât de lejer, a fost genul de piesă care pur și simplu s-a întâmplat. Am auzit beat-ul, am început să ne gândim la idei, fiecare a construit pe ideea celuilalt, a venit totul foarte natural. Rareș a pus piesa pe TikTok unde a prins o amploare super nebună și toată lumea a început să facă clipuri pe ea. Brusc, în două săptămâni, de la o piesă pe care nu o știa nimeni, a devenit o piesă de care ne întreba toată lumea când o scoatem. A devenit o întreagă mișcare de forțe "când iese Nașpa" și mă bucur că în sfârșit iese. Piesa e deja foarte știută de oameni și am cântat-o în multe locuri. E o piesă pe care o așteptam cu foarte multă nerăbdare pentru că este pe gustul tuturor. E o piesă de vară cu energie și este făcută din suflet și foarte natural", spune Arkanian.

Comment here