LIFE

Rapperul DMX a murit la doar 50 de ani

Cântărețul american de muzică rap DMX a murit, vineri, la o săptămână după ce a suferit un atac de cord. Muzicianul, în vârstă de 50 de ani, a fost internat în spital, la Terapie Intensivă, după ce a suferit un atac de cord în data de 2 aprilie, informează Digi24, care citează Business Insider.

Pe numele său real Earl Simmons, DMX ar fi suferit atacul de cord de la începutul acestei luni din cauza unei supradoze, după cum informează presa din Statele Unite. Sâmbătă, medicii au decis să îl ventileze mecanic pe artist. Acesta ar fi intrat într-o „stare vegetativă”, cu activitate cerebrală minimă.

Rapperul american a avut o serie întreagă de probleme cu consumul de substanțe interzise. Mai mult, el a fost internat de mai multe ori în clinici de reabilitare. În 2016, a fost resuscitat într-o parcare, după ce a intrat în stop cardio-respirator ca urmare a consumului de droguri. De asemenea, a fost condamnat în repetate rânduri pentru fapte precum posesie de droguri și de arme, cruzime împotriva animalelor, conducere periculoasă a unui vehicul. În 2018, el a fost condamnat la un an de închisoare în urma unui proces în care a fost acuzat de evaziune fiscală.

Rapperul a avut 15 copii. DMX a avut mai multe colaborări cu rapperi de succes precum Jay-Z, Ja Rule, Eve și LL Cool J.

Comment here