Muzicale

Randi, Rina & Shift – 2 Anonimi | Sunete urbane

Randi se aventurează într-un gen muzical inedit, odată cu lansarea piesei “2 Anonimi”. Track-ul realizat în colaborare cu Rina şi Shift are un vibe de trap şi R&B.

Noua piesă este compusă de Randi în colaborare cu Shift şi este produsă în studiourile Famous Production. Porneşte noul proiect muzical “Sunete Urbane”, gândit de Randi, care vrea să încerce noi sound-uri.

””Doi anonimi” este prima dintr-o serie de piese cu sound diferit, uşor underground şi cu influenţe trap. Sunt gânduri exprimate prin muzică într-un mod tranşant şi sincer, prin care am vrut să arătăm iubitorilor de “diferit” şi alta faţă a muzicii care vine de la Famous Production. Vom lansa mai multe piese de acest gen în viitorul apropiat, în colaborare cu diverşi artişti români. Cred că publicul aşteaptă să fie surprins iar eu sper că această serie de piese va surprinde într-un mod plăcut. Am încredere că “2 Anonimi” va crea o nouă nişă de ascultători” a declarat Randi.

Rina este o nouă artistă Famous Production, care promite, având un timbru ce aminteşte puţin de Ioana Ignat. În 2019 am avut ocazia să îl auzim pe Randi pe hitul Morandi “Kalinka”, în varianta remixată, dar şi pe “Umbrele”, cu un videoclip regizat de Roman Burlaca.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here