Muzicale

Randi – Prinț și Cerșetor

Randi spune că noua piesă „Prinț și Cerșetor” prezintă povestea societății de astăzi, în care contează în primul rând cât ai și nu cine ești, în care oamenii se zbat să acumuleze venituri și uită că fericirea reală se regăsește în lucrurile simple și în interacțiunea cu ceilalți oameni.

„Lumea e un loc în care simți că te pierzi pe tine urmărind idealuri fără noblețe, lipsite de profunzime. Alergând după bani, ca unică rațiune de a fi, ne îndepărtăm de ceea ce contează cu adevărat și devenim străini față de noi înșine. Urmăriți de îndoieli și nesiguranță vrem să ne găsim locul într-o lume care pare mare, însă neîncăpătoare pentru un anonim. Concluzia e că trebuie să-ți păstrezi inocența, iubirea, adevăratul tu, oriunde te-ai afla în lume și oricâți bani ai avea, pentru că puterea nu stă în lucrurile materiale, ci în lumina din interior!”, adaugă Randi.

Ca întotdeauna, piesele pe care artistul le lansează sunt compoziții proprii, iar regia videoclipului aparține de această dată lui Ionuț Trandafir. Filmările au avut loc într-un imobil din centrul Bucureștiului, producția fiind asigurată de Luca’s Art Film.

Comment here