Muzicale

Randi – Femeia care m-a învins

Randi a lansat „Femeia care m-a învins”, un cadou atât pentru fani, cât și pentru el însuși, artistul împlinind, pe 23 mai, vârsta de 37 de ani.

Piesa „Femeia care m-a învins” este compusă integral de Randi, atât versurile, cât și muzica. Textul melodiei face referire la acea femeie care „reușește să-mi înțeleagă esența, nu doar aparența, să îmi dea jos măștile”, spune artistul, adăugând că melodia nu își găsește încă inspirația în realitate.

Filmat la începutul lunii martie, chiar înainte de perioada de izolare, videoclipul este o colaborare în premieră cu frații Spoială Brothers, cărora le aparține și scenariul clipului. De această dată, povestea vine nu ca o completare, ci ca o exprimare opusă a piesei.

    „Mi-am dorit ca videoclipul să fie diferit, mai dinamic și cinematografic și, mai ales, să vină ca o antiteză a poveștii despre iubire profundă și emoții. Astfel, videoclipul vorbește despre o luptă fizică, deloc ușoară, în care ea mă învinge”, punctează artistul, precizând că inclusiv decorul a fost construit de la zero, special pentru această filmare.

Randi este unul dintre cei mai de succes producători muzicali și soliști din România, însumând un total de peste 180 de milioane de vizualizări pe YouTube la piese precum „Până vara viitoare” (Jo feat. Randi), „Prietena ta” (Randi feat. Uddi & Nadir), „Dansăm” (Randi) sau „Ochii ăia verzi” (Randi).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here