Muzicale

Randi – Etajul Noi

Randi revine la sound-ul dance din perioada Morandi și ne invită pe ringul de dans lansând piesa „Etajul Noi”. Single-ul este compus de artist, versurile fiind scrie în colaborare cu Edward Sanda.

"În "Etajul Noi" am schimbat sound-ul și abordarea producției. Am vrut să revin la acel dance cu care am început în Morandi. Cred că odată cu piesele la care lucrez și pe care urmează să le lansez în continuare va fi din ce în ce mai clară direcția spre care mă îndrept. Vreau ca oamenii să se bucure de piesa asta, să danseze pe ea, să se regăsească în ea și să o asculte cu volumul la maxim. Este o piesă energică, cu un sound fresh, curat și cu vibe de dans și flirt", spune Randi.

Piesa este compusă de Randi, linie melodică și producția finală, în studiourile Famous Production. Versurile piesei sunt compuse de către Randi în colaborare cu Edward Sanda. Videoclipul îl prezintă pe artist în ipostaze și cu look-uri diferite și a fost realizat de Anton Sandu, regizor cu care artistul a colaborat și pentru alte videoclipuri în trecut.

Comment here