Stirile ZileiTârgu-Jiu

Rămâne Vîlceanu în fruntea PNL? Pecingină: Nu știu ca funcția să fie vacantă

Atât numele lui Ion Iordache, cât și cele ale lui Marcel Romanescu și Gheorghe Pecingină au fost vehiculate, zilele acestea, pentru președinția PNL Gorj.

Pecingină exclude, însă, vehement o astfel de variantă. Spune că Dan Vîlceanu va reveni în fruntea organizației, acum că nu mai există incompatibilitatea cu funcția de secretar general.  

”Dacă erau alegeri am fi discutat, dar, în aceste condiții, nu există motiv pentru care să fie vehiculate nume” afirmă deputatul care a rămas în funcția de secretar general adjunct al PNL.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, lider al organizației municipale, spune că Biroul Politic Național urmează să decidă ce se va întâmpla la conducerea PNL Gorj. Președinția organizației este asigurată, acum, interimar de primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean.  

Primarul liberal al comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, nu exclude nici organizarea de alegeri pentru funcția de președinte la PNL Gorj. Într-o astfel de situație, edilul se așteaptă la o competiție serioasă în cadrul organizației.

Comment here