Stirile ZileiTârgu-Jiu

Raluca Turcan: Centura Târgu-Jiului și podul de la Lainici, o gură de oxigen pentru Gorj

Vicepremierul Raluca Turcan a venit, marți, la Târgu-Jiu pentru semnarea contractelor cu constructorii care vor finaliza lucrările la centura ocolitoare a municipiului și vor reabilita podul de la Lainici.

La circa 44 de milioane de euro este evaluată finalizarea șoselei ocolitoare a municipiului, termenul de execuție fiind de 18 luni și la 5 milioane de euro realizarea podului și a parcării de la Lainici, termenul de execuție fiind de 12 luni. Semnarea contractelor s-a făcut în sala de consiliu a Primăriei Târgu-Jiu, primarul Marcel Romanescu afirmând că momentul este unul istoric pentru oraș.  

Romanescu a amintit de promisiunile neonorate, pe care fostul ministru PSD al Transporturilor, Răzvan Cuc, le-a făcut anul trecut, privind podul de la Lainici și centura Târgu-Jiului.

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că realizarea celor două obiective de investiții, centura municipiului și podul de la Lainici, reprezintă o gură de oxigen pentru județul Gorj.

Turcan a amintit și de alte finanțări, pe care Guvernul Orban le-a aprobat pentru județul Gorj, inclusiv de cele pe parte de sănătate, în timpul pandemiei.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here