LIFE

Ralph Lauren a lansat o colecţie de modă inspirată din “Friends”

Casa de modă Ralph Lauren a colaborat cu producătorii serialului “Friends”, pentru a celebra împlinirea a 25 de ani de la premiera pe micile ecrane, printr-o lansare a unei colecții de modă, de toamnă.

Colecţia a rămas fidelă aspectelor clasice, dar a adus şi elemente specifice anilor ’90, potrivit Daily Mail. Campania publicitară a cuprins şedinţe foto în locuri reprezentative pentru serial, precum cafeneaua Central Perk. Elementele din colecţie, care amintesc de vestimentaţia lui Rachel Green, interpretată de actriţa Jennifer Aniston, valorează între 30 şi 3.000 de dolari.

Printre altele, colecţia cuprinde piese gri simple, un pulover tricotat, fuste cu imprimeuri animalice, pantaloni în carouri, amintind de moda anilor ’90. Produsele rezultate în urma colaborării pot fi achiziţionate de pe pagina oficială a companiei Ralph Lauren şi din magazine. În plus, acestea vor fi vândute şi în lanţul de magazine de lux american Bloomingdale.

„Friends/ Prietenii tăi” a fost difuzat de postul NBC ,timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Serialul prezenta, într-un mod amuzant, aventurile unui grup de prieteni din Manhattan, acesta fiind o adevărată rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţie: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here