LIFE

Rafael Nadal s-a căsătorit cu iubita lui din copilărie! Unde a avut loc ceremonia

Jucătorul de tenis Rafael Nadal, care a câştigat 19 turnee de Grand Slam, dintre care 12 la Roland Garros, s-a căsătorit sâmbătă, 19 octombrie, cu partenera lui de viaţă, Maria Francesca „Mery” Perello.

Rafael Nadal și iubita lui din copilărie, Mery, s-au căsătorit, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii private organizată pe insula natala a sportivului spaniol, Mallorca. Cei doi și-au început povestea de iubire în urmă cu 14 ani, însă abia acum au decis că este momentul să treacă la următorul nivel al relației lor și și-au unit destinele.

Rafael Nadal, în vârstă de 33 de ani, şi iubita lui, în vârstă de 31 de ani, au organizat nunta la castelul Sa Fortalesa din Pollenca – un oraş din nord-estul insulei Mallorca, iar la eveniment au participat în jur de 350 de invitaţi. Printre aceștia s-au numărat foarte mulți jucători de tenis, așa cum era de așteptat, inclusiv David Ferrer și Feliciano Lopez, dar și un chip regal, fostul regele al Spaniei, Juan Carlos.

Mery Perello l-a cunoscut pe soțul ei prin intermediul prietenei sale din copilărie, Maribel Nadal, sora celebrului tenismen. Preotul Tomeu Catala a fost cel care a oficiat căsătoria celor doi, potrivit Daily Mail „Fiecare dintre nunțile în care am fost implicat au fost speciale, iar aceasta va fi la fel […] O să căsătoresc două persoane care se iubesc”, a spus acesta.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here