LIFE

Radu Vâlcan și băiețelul de două luni au Covid. Adela Popescu: „S-au îmbolnăvit de la mine”

Radu Vâlcan este și el infectat cu noul coronavirus. Prezentatorul a luat temutul virus de la soția sa, Adela Popescu, alături de care s-a izolat în casă, arată Click!.ro.

Și cel de-al treilea băiețel, Adrian, în vârstă de două luni, a fost infectat. Singurii care au scăpat de virus sunt ceilalți doi băieței ai cuplului, Alexandru și Andrei, care au fost trimiși la timp să stea la bunici.

Aflată în carantină de câteva zile, în propria locuință, Adela Popescu a anunțat, luni dimineață, în direct la „Vorbește lumea”, că și partenerul ei, Radu Vâlcan, s-a infectat cu noul coronavirus. Potrivit declarațiilor vedetei TV, soțul acesteia a luat virusul chiar de la ea, după ce a îngrijit-o pe perioada carantinei. Din fericire, starea de sănătate a lui Radu Vâlcan este una bună deocamdată.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a declarat Adela Popescu, la Pro Tv.

Comment here