LIFE

Radu Palaniță a câștigat “Românii au talent”, sezonul 10. Momentul care a impresionat o țară întreagă

Radu Palaniță a câștigat marele premiu de 120.000 de euro la “Românii au talent”, sezonul 10. Cei 10 concurenți care au primit Golden Buzz au concurat în marea finală. Telespectatorii au avut parte de momente noi, spectaculoase, concurenți și jurați care au oferit o seară magică din casele lor, dar și o decizie care a aparținut în totalitate telespectatorilor.

Vineri seara, concurenții au început lupta pentru titlul de cel mai talentat concurent și premiul de 120.000 euro, într-o experiență de neuitat, trăind prima finală de acasă. Publicul a decis, iar, în urma voturilor, Radu Palaniță a câștigat marele premiu. În cel de-al zecelea sezon “Românii au talent”, mecanicul auto Radu Palaniță l-a impresionat pe juratul Florin Călinescu în așa măsură încât a obținut de la acesta un Golden Buzz. În MAREA FINALĂ, Radu a interpretat piesa lui Frank Sinatra, “MY WAY”. Într-un interviu pentru PRO TV, Radu a dezvăluit câteva secrete de-ale sale, dar și ce ar face cu banii dacă ar câștiga.

„Dacă aș câștiga marele premiu, ce aș face cu banii? Această întrebare își are cu siguranță răspunsul: îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM”, a spus acesta pentru Pro TV.

Radu este din București, lucrează ca mecanic auto, dar spune că pasiunea sa este muzica: „Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”.

Erno Varga, Theodor Marcu, Siena Vușcan, Mihai Țigaret, Sara Ardelean, Duo Maintenant, Aura Marcu, Radu Palaniță, Daria Călugăru, Gennady Tkachenko-Papizh s-au pregătit pentru seara vieții lor și pentru șansa de a câștiga încrederea celor care îi urmăresc. Votul le-a aparținut celor de acasă care și-au putut susține favoritul atât prin sms, cât și online pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

În premieră, locurile 2 și 3 au fost recompensate pentru performanțele lor. Cei care le-au ocupat la finalul sesiunii de vot au obținut premii de 20.000 euro, respectiv 10.000 euro. Astfel că, locul 2 a fost câștigat de Siena Vușcan, care a câștigat premiul de 20.000 de euro, iar pe locul 3 a fost Mihai Țigaret, care a primit suma de 10.000 de euro. Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro, pentru care s-a votat în această săptămână, a fost câștigat de Vlad Ciobanu, băiețelul în vârstă de 4 ani, care a impresionat juriul și publicul atunci când a recitat două poezii din folclor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here