LIFE

Radu Mazăre le-a adresat doar 14 cuvinte judecătorilor! Și-a angajat o armată de avocați

Radu Mazăre a schimbat plaja din Madagascar cu celula de la Rahova. Marți (21 mai), fostul primar al Constanței a fost urcat în dubă și dus în fața judecătorilor. Acesta nu a vrut să stea de vorbă cu magistrații și le-a adresat doar 14 cuvinte.

Radu Mazăre a spus că nu vrea să dea declarații și că nu are efectiv nimic de spus, potrivit Digi24. Ședința de judecată a durat doar 10 minute. Fostul edil și-a angajat o armată de avocați. În timp ce unul l-a asistat în sala de judecată, celălalt a încercat să îi anuleze condamnarea. După proces, avocata lui Mazăre, Lizeta Haralambie, a dat declarații presei.

„Este ok. Şi-a revenit (…) Nu cred (că se gândeşte să facă denunţuri – n.r.). La cum îl cunosc eu, nu (…) Dacă erau hotărâţi (judecătorii – n.r.) să îl condamne, l-au condamnat. Am un comunicat de presă din partea lui şi o să vi-l dau (…). Este un luptător, nu este căzut (…). I s-au făcut analizele, este totul ok. A citit. Nu este răvăşit deloc. Este obosit după drum. Nu este nemulţumit de condiţiile din penitenciar, sunt condiţii foarte bune, a dormit singur (în celulă, n.r.) aseară. Am înţeles că i-au mai venit astăzi doi colegi”, a declarat avocata Lizeta Haralambie.

Radu Mazăre a plecat în Madagascar de mai mult de un an. Acolo, acesta a făcut demersuri pentru obținerea azilului, însă nu a reușit. Are multiple condamnări în România. Pedeapsa definitivă, care a atras după sine și mandatul internațional de căutare, este cea dată pe 8 februarie de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, Mamaia, plajă și faleză. El mai are o condamnare de nouă ani și 10 luni în dosarul „Polaris”, dar și o condamnare de șase ani și 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here