LIFE

Radu Herjeu, ironii la adresa lui Tudor Chirilă după un mesaj de-al acestuia despre testele PISA: „Aud c-a grăit iar cântăciosul fără voce“

Radu Herjeu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, l-a ironizat într-o postare de pe Facebook, pe cântăreţul Tudor Chirilă, după ce acesta a făcut un comentariu la „Vocea României“ despre rolul artei.

„Aud c-a grăit iar cântăciosul fără voce, dând naţiunii alte soluţii salvatoare de a scăpa de ea însăşi: «Dacă artiştii ar fi fost preocupaţi mai mult de muzica cu mesaj, poate nu ieşeam ultimii la testele PISA!»“, a scris membrul CNA pe pagina sa de Facebook.

Herjeu a postat versuri din câteva dintre melodiile scrise de Tudor Chirilă.

„Da, adevărul e că «Te-am înşelat/Am vrut şi eu să văd cum e să fii bărbat» şi «Cearceafurile nu mai îmi zâmbesc» sau «Am băut, e-adevărat/Se-ntâmplă oricui/dar, domnul poliţist, eu nu sunt beat» sau chiar «Mă-ta-i tristă, sor-ta-i chioară/Iar te-ai îmbătat aseară» sau, de ce nu, «Curvele ştiu să ne dea foc/Curvele ştiu să ne stingă focul» ar trebui predate în şoli pe post de capodopere literare, cu profunzimi filosofice şi repere valorice demne de a fi inoculate tinerei generaţii. Iar punctajul PISA ar creşte precum alcoolemia sau drogolemia (mă scuzaţi, n-am găsit altă rimă)“.

Comentariul lui Herjeu vine ca urmare a faptului că, vineri seara, la „Vocea României“, Tudor Chirilă a vorbit despre rolul artei, punctând că „dacă artiştii din ţara asta ar fi fost mai preocupaţi mai mult de muzica cu mesaj, poate nu ieşeam ultimii la testele PISA de Educaţie”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here