LIFE

Radisson își pune numele pe un resort cu vile de 5 stele

Compania de dezvoltare imobiliară Grand Development, fondată și coordonată de antreprenorul Ionuț Nicolescu, a încheiat un parteneriat cu Radisson Hotel Group, prin care renumitul grupul hotelier internațional va deschide primul resort cu vile de cinci stele din România, sub brandul Radisson Blu. Investiția este de 14 milioane de euro, arată economica.net.

Proiectul este deja în construcție într-o poiana montană de 2,6 hectare din apropierea Brașovului, în apropierea unei păduri seculare din Munții Carpați – una dintre oazele de sălbăticie ale Europei, și la distanțe de 20 de minute de Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, de centrul orașului Brașov, de faimosul Castel Bran și de Poiana Brașov.

Deschiderea Radisson Blu Grand Mountain Resort este programată pentru trimestrul patru din 2026. La finalizare, proiectul va avea 46 de vile individuale și alăturate tip chalet scandinav, cu spații mari vitrate, dar și 20 de camere de hotel, toate unitățile de cazare clasificate la cinci stele.

”Vedem un potențial imens pe piața din România. Ne folosim de experiența noastră în domeniul ospitalității pentru a construi hoteluri și spații de cazare în destinații atractive pentru vacanțe. Acest nou și unic proiect Radisson Blu, amplasat într-o destinație montană atât de căutată, reprezintă completarea perfectă pentru portofoliul nostru existent în România și va oferi oaspeților noștri o varietate mare de opțiuni”, a declarat David Jenkins, Vice President Business Development Radisson Hotel Group.

Tot aici va fi construit și un centru SPA cu piscină interioară, un centru de wellness și fitness și mai multe săli de conferințe.